BLAGO SE NJENOM MUŽU

50 Cent pali se na puno stariju slavnu kolegicu: ‘Ona će zauvijek biti seksi. Kako me tek pogledala...‘

‘Nije me briga koliko ima godina, boli me briga što nitko to neće reći, ona je seksi‘, rekao je reper

50 Cent 

 Roberto Finizio/Nurphoto Via Afp

Želite zauvijek ostati seksi? Onda budite samopouzdani, poručuje slavni reper 50 Cent.

To je ključ vječne ljepote Oscarom nagrađene glumice Helen Mirren, smatra reper čije pravo ime glasi Curtis Jackson. On je u intervjuu za naslovnicu Men‘s Healtha priznao da je 78-godišnja Mirren njegova dugogodišnja slavna simpatija.

48-godišnji reper prvi je put službeno upoznao slavnu glumicu 2017. na 57. godišnjem Monte-Carlo Television festivalu u Monaku.

“Ona je seksi”, rekao je i dodao: "Pogledat će te, a ti ćeš reći: ‘O, s*anje!‘ Nije me briga koliko ima godina, boli me briga što nitko to neće reći, ona je seksi."

image

Helen Mirren u plavoj Del Core kreaciji

Matt Baron/bei/shutterstock/Matt Baron/bei/shutterstock

Prisjetio se susreta s Mirren i njezinim suprugom, redateljem Taylorom Hackfordom na crvenom tepihu. Primijetio je i da je Hackford svjestan koliko njegova supruga blista i da je i drugi muškarci primjećuju.

“On to isto primjećuje, da je ona seksi. To je zbog samopouzdanja. To je njezino samopouzdanje, to je sve što ona jest svih ovih godina. Zauvijek će biti seksi", zaključuje.

image

Helen Mirren

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Ovo nije prvi put da 50 Cent javno objavljuje svoju ljubav prema glumici. Naime, tijekom pojavljivanja u "Conanu" 2019., ispričao je kako je Mirren "znala da je seksi" kad ju je prvi put sreo.

“Samo me pogledala i u očima joj se događala neka zanimljiva stvar. To je nešto sasvim drugo. To je samopouzdanje koje je testirano i dokazano", rekao je voditelju Conanu O‘Brienu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:09