NIJE BILO LAKO

53 godine mlađa djevojka Al Pacina progovorila o komplikacijama u trudnoći: ‘Kad se sad osvrnem na to...‘

Noor je otkrila dijagnozu HELLP sindroma, a trenutno je sretna u roditeljstvu s Pacinom

Al Pacino i Noor Alfallah 

 Profimedia/

Noor Alfallah (30) bila je iskrena o tome da joj je dijagnosticirana komplikacija opasna po život dok je bila trudna i nosila sina Al Pacina (83). Neposredno prije nego što je rodila Romana u lipnju 2023., Alfallah je dijagnosticiran HELLP sindrom, koji uzrokuje povišene jetrene enzime koji ponekad dovode do napadaja, navodi Medline Plus.

"Kad se sad osvrnem na to, voljela bih da sam mogla više uživati ​​u trudnoći", rekla je tijekom intervjua za Vogue Arabia objavljenog u ponedjeljak. Nadalje se prisjetila vrećica magnezija na koje je bila priključena i nemogućnosti da bude sama sa svojim novorođenčetom jer se moralo paziti da ne bi dobila napad.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

A.i.m/bald/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/A.i.m/bald/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Unatoč neuspjesima, roditeljstvo s Pacinom bilo je "bolje" nego što je Alfallah "ikad mogla zamisliti".

"Roman je upravo bio najveći dar od Boga, tisuću puta bolji od onoga što sam ikada mislila da će biti. Svaki dan kad ga pogledam, jednostavno znam da sam tako blagoslovljena."

Zvijezda filma "Kum" potvrdio je u svibnju 2023. da čeka dijete sa svojom djevojkom, a tada je par već godinu dana imao objavljenu vezu u javnosti. Page Six je prethodno potvrdio da su Pacino i Alfallah svoju vezu mjesecima držali tajnom i da su počeli izlaziti tijekom pandemije covida-19.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U dobrim su odnosima te su i dalje zajedno, iako su išli na sud kako bi riješili skrbništvo nad sinom, a odlučeno je u listopadu 2023. da oboje dobiju zajedničko zakonsko skrbništvo. Alfallah je dobila primarno skrbništvo, a Al Pacino mora plaćati 30.000 dolara mjesečno alimentacije. Nakon sudske presude nisu viđeni skupa sve do prošlog mjeseca kad su fotografirani kako idu na večeru u Beverly Hillsu.

Glumac također ima kćer Julie (34) s bivšom djevojkom Jan Tarrant, te blizance Antona i Oliviju (23) s bivšom Beverly D’Angelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:44