MANIRI SU BITNI

A$AP Rocky poludio na posjetitelje noćnog kluba nakon tučnjave pred trudnom Rihannom: ‘Ponašajte se kao gospoda!‘

U videu koji kruži internetom, može se čuti kako reper izražava svoje nezadovoljstvo prema posjetiteljima noćnog kluba

Rihanna i A$AP Rocky

 Profimedia/

SOS, molim vas - prestanite se svađati pred A$AP Rockyjem i Rihannom! U videu koji kruži internetom, može se čuti kako reper izražava svoje nezadovoljstvo prema posjetiteljima noćnog kluba nakon što su se fizički sukobili blizu njegove partnerice, dobitnice Grammyja, tijekom nedavnog izlaska.

- Slušajte, ljudi, sada se ponašajte kao gospoda, čujete?, rekao je Rocky, 34-godišnji glazbenik, u mikrofon u slabo osvijetljenom prostoru.

- Smirite se, ljudi, nemojte raditi takve stvari. Smirite se, ponašajte se kao gospoda kad ste u našoj blizini, nastavio je. Ranije ovog mjeseca, ovaj poznati par, koji trenutno očekuje drugo dijete, proslavio je prvi rođendan svog sina RZA Athelstona, a na društvenim mrežama objavili su niz obiteljskih fotografija na kojima su svi zajedno.

A$AP je započeo objavu slatkom slikom RZA-a koji puza na deki pored pjevačice, 35-godišnje Rihanne, dok je ona ljubila A$AP Rockyja u obraz. Također je podijelio još nekoliko fotografija na kojima svi troje poziraju i glupiraju se pred ogledalom. Zatim je objavio nekoliko snimki na kojima se zbližava sa svojim sinom, uključujući snimku na kojoj se brijao s RZA-om u naručju i video u kojem drži svog sina i pleše s njim.

Posljednji dio objave prikazuje video snimku osnivača Wu-Tang Clana, Ol‘ Dirty Bastarda, na dodjeli nagrada gdje izgovara "Wu-Tang Clan je za djecu". A$AP Rocky je istu poruku ponovio u opisu objave na Instagramu, napisavši: "Wu Tang je za djecu, sretan prvi rođendan mojem prvorođencu. RZA."

Jedinstveno ime dječaka potvrđeno je prema rodnim listovima koje je dobio magazin People ranije ovog mjeseca.

Ime odaje počast vođi Wu-Tang Clana, producentu i reperu RZA, čije je pravo ime Robert Fitzgerald Diggs.

Otkrivanje imena dogodilo se gotovo godinu dana nakon što je par dočekao svoju prvu zajedničku bebu, a samo nekoliko mjeseci nakon što je Rihanna iznenadila svijet drugom trudnoćom tijekom poluvremena Super Bowla.

Govoreći o majčinstvu u jednom od izdanja britanskog Voguea, Rihanna je rekla da su njeni prvi mjeseci s djetetom bili "legendarni".

- To je sve. Zbilja ne pamtite život prije toga, to je najluđa stvar ikad. Doslovno pokušavate se sjetiti, postoje fotografje mog života prije, ali osjećaj, želje, stvari koje volite, sve, jednostavno se ne identificirate s tim jer si mentalno ne dopuštate da idete toliko daleko, jer to više nije važno, priznala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:35