ZA VALENTINOVO

Aco Pejović ponovno napunio Arenu Zagreb: Supruga Luke Modrića cijeli koncert provela na videopozivu s njegovom ženom

Aco Pejović ponovio je prošlogodišnji spektakl na Dan zaljubljenih u Areni, a šuška se da će doći i nagodinu

Aco Pejović u Aeni Zagreb

 Premier Media Group/

Sinoć je u zagrebačkoj Areni održan koncert regionalne zvijezde narodne glazbe Ace Pejovića. Prije točno godinu dana Pejović je prvi put rasprodao najveću koncertnu dvoranu u Hrvatskoj i tri i pol sata je pjevao okupljenima, kojih je bilo oko 20 tisuća.

image

Aco Pejović u Aeni Zagreb

Premier Media Group/

Isti scenarij dogodio se i drugo Valentinovo za redom, a posjetitelji su uživali u poznatim hitovima regionalnog pjevača. Publika je bila glasna već od prve pjesme "Jednom se živi", s kojom je započeo svoj ljubavni repertoar, prigodan za Valentinovo.

Nije tajna da je Aco omiljeni pjevač našim nogometnim šampionima Luki Modriću i Dariju Srni, a Modrićeva supruga Vanja cijeli je koncert provela na videopozivu s Pejovićevom suprugom Biljanom.

image

Aco Pejović u Aeni Zagreb

Premier Media Group/

"Velika mi je čast što sam večeras ponovno nastupao u ovom divnom gradu. Hvala vam divni ljudi, neka vam je sretan Dan zaljubljenih i neka vas prati ljubav i zdravlje. Ljubim vas i volim od srca", poručio je emotivni Pejović.

Na vrhuncu koncerta, Aci se kao poseban gost pridružio njegov dragi prijatelj i kolega, pop zvijezda Saša Kovačević, s kojim je otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića "Bez tebe", koja je publiku bacila u delirij. Potom je Saša je izveo svoja velika tri hita, "Slučajno", "Noć do podne" i "Živim da te volim".

image

Aco Pejović u Aeni Zagreb

Premier Media Group/Pixsell

Nastavio je zatim Pejović nizati svima znane hitove i da se pitalo publiku i njega, koncertu nikad ne bi došao kraj. Za odabrane VIP goste održan je i after party koji je potrajaodo jutra uz nastup benda Barabe, koje je baš Aco osobno odabrao da s njime dočekaju zoru.

image

Aco Pejović u Aeni Zagreb

Premier Media Group/

Od skromnog pjevača u jednoj pizzeriji do i dalje jednako skromnog izvođača koji uživa status najveće regionalne zvijezde narodne glazbe prošlo je više od trideset godina. Prošle je godine Aco na kraju prve noći u našoj metropoli obećao publici da će se ponovno vratiti, a nakon sinoćnje reprize može se slobodno reći da će zagrebačka publika i Aco Pejović i svako iduće Valentinovo provesti zajedno - neumorni u pjesmi, plesu i ljubavi. Sve su glasnija šuškanja da se i na Valentinovo dogodine Aco Pejović vraća u Arenu Zagrebu...

image

Aco Pejović u Aeni Zagreb

Premier Media Group/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:39