LJUBAV CVJETA

Adele i Skepta proveli vikend šopingirajući u outletu: ‘Izgledali su slatko, kao običan par‘

"Ona je sjedila i gledala ga dok je on birao džempere i hlače, isprobavao jakne i kapute, a zaposlenici su mu pomagali"
Adele i Skepta
 Profimedia

Ponovno se šuška da su pjevačica Adele (33) i njezin kolega Skepta (38) u ljubavnoj vezi. Kako piše Daily Mail, proteklog su vikenda skupa viđeni kako šopingiraju u Pradinom outlet dućanu.

Neimenovani je izvor rekao portalu Page Six kako su glazbenici u trgovini u San Bernandinu u Kaliforniji proveli oko 45 minuta, tijekom kojih su reperu birali odjeću.

"Ona je sjedila i gledala ga dok je on birao džempere i hlače, isprobavao jakne i kapute, a zaposlenici su mu pomagali", rekao je svjedok, dodajući da mu je Adele davala povratne informacije i govorila mu da izgleda sjajno.

image
Nbc/Planet/Profimedia

"Izgledala je slatko, kao obična djevojka", rekao je svjedok.

Portal MailOnline je kontaktirao predstavnike dvaju glazbenika za komentar o potencijalnoj novoj vezi, no odgovore još nisu objavili.

Adele je u listopadu prošle godine inzistirala na tvrdnji da je još uvijek solo, a na Instagramu se jednom prilikom nakon zahvale za jedan koncert nazvala "single damom s mačkama", koja nakon nastupa sama odlazi kući.

image
Daniel Bruno Grandl/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, spekulacije o vezi sa Skeptom su počele kada je par viđen na večeri u Londonu.

No njih se dvoje navodno znaju i povremeno druže još od 2019. godine, kada se Adele rastala od bivšeg muža Simona Koneckog.

"Stvari se zagrijavaju. Njih se dvoje kreću u istim krugovima u Londonu, a ona se sjajno zabavlja", rekao je jedan izvor magazinu People.

Adele je više puta javno komentirala svoj ljubavni status, pa se jednom tijekom SNL-a našalila da će se prijaviti na "Love Island", reality show za pronalazak boljih polovica.

image
Nbc/Planet/Profimedia

Adele se od svojeg bivšeg supruga bila rastala nakon sedam godina braka, a skupa imaju sina Angela, dok je Skepta, kojem je pravo ime Joseph Junior Adenuga Jr., postao otac 2018. godine.

Iako nikada nisu potvrdili svoju vezu, par je u nekoliko navrata po medijima i društvenim mrežama davao do znanja da se poznaju i druže. Skepta je još 2016. rekao ES magazinu da se redovito čuju preko poruka i jedno drugome javljaju kako im ide u životu.

Adele je te iste godine bila objavila njegovu fotografiju na Instagramu, uz opis "Tottenham Boy" i emoji srca.

On je podijelio tu objavu i napisao „volim te”. Inače, Adele je iz Tottenhama pa ih je valjda spojila i ljubav prema tome gradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:42