BOGATA PJEVAČICA

Adele je od supruga zatražila da potpiše predbračni ugovor: Evo koja se vrtoglava cifra nalazi na njezinom računu

Predviđa se da će joj njezin projekt u Las Vegasu donijeti još 13 milijuna dolara...

Adele

 Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Sada kada "tajno" vjenčanje pjevačice Adele i Richa Paula više nije tajna, počela su šuškanja. Navodno je popularna pjevačica, kako bi zaštitila svoje bogatstvo u vrijednosti od 220 milijuna dolara, dala Richu Paulu da potpiše predbračni ugovor, prenosi Daily Mail.

image

Adele i Rich Paul

Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

Kako strani mediji saznaju, prijatelji su ti koji su poticali Adele da sklopi predbračni ugovor jer je 220 milijuna dolara mukotrpno zaradila prodajom njezina četiri albuma, a uz to ima još 34 milijuna dolara u digitalnoj prodaji. Predviđa se da će njezin projekt u Las Vegasu donijeti 2 milijuna dolara bruto prihoda po izvedbi što znači da bi, ako pjevačica dobije polovicu tog prihoda, trebala zaraditi 13 milijuna dolara. To bi ujedno bilo i najviše što je neki umjetnik zaradio po nastupu u povijesti Vegasa.

Uz to, Adele posjeduje i više kuća, a njezina glavna prebivališta su imanje vrijedno 11 milijuna dolara u Engleskoj i 10,5 milijuna dolara vrijedno imanje u Kaliforniji, u Beverly Hillsu. Osim toga, posjeduje i dvije kuće u Londonu koje se procjenjuju da su vrijedne 14 milijuna dolara; 2016. je godine kupile kuću u vrijednosti od 9,5 milijuna dolara, a u prosincu 2021. godine kupila je vilu Sylvestera Stallonea u Los Angelesu za 58 milijuna dolara.

image

Adele

Instagram/

Kada se svi dolari zbroje, nije ni čudo što su prijatelji pjevačicu nagovorili da zaštiti svoju imovinu. Ipak, čini se da ljubav cvjeta, Adele s ponosom govori da je u braku. Tako kada ju je na nastupu obožavateljica upitala da se uda za nju, Adele joj je odgovorila da je straight i da je tu njezin muž.

Obožavateljica ju je zatim upitala može li pokušati, a pjevačica je šaljivo odgovorila da ne može. "Ne, ne želim pokušati. Ja sam s Richom. Ti si luda, pusti me na miru", odgovorila je tada, a samo nekoliko dana kasnije na drugom je nastupu sebe ponovno nazvala Paulovom suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:32