‘OH MY GOD‘

Adele objavila novu pjesmu i spot, fanovi ne mogu doći k sebi: ‘Ovo je remek-djelo!‘

Radnja videospota odvija se u velikom skladištu, a čini se kao da se Adele bori između raja i pakla

Adele - 'Oh My God'

 Columbia Records/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavna pjevačica Adele oduševila je svoje obožavatelje najnovijim spotom i pjesmom "Oh My God".

Prožet skrivenim značenjima, crno-bijeli videospot u režiji Sama Browna otvara novu eru za pjevačicu, koja otkriva novi život nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koncekog.

Spot je vizualizacija raspada njezian braka i ponovnog rođenja, a pred kraj pjesme Adele je čak i zapalila stolicu. Njezini obožavatelji, kojima nikad ništa ne promakne, primijetili su da je glazbena diva pjevala sjedeći na stolici i u "Hometown Glory", "Rolling in the Deep" te "Easy On Me" te smatraju ovaj potez vrlo važnim.

"Spalila je stolicu i kreće dalje", "Adele spaljuje stolicu na kojoj je sjedila u posljednjem videospotu" - samo su neki od komentara fanova.

Adele i Sam, koji je s njom radio i na videospotu za pjesmu "Rolling in the Deep", oslanjali su se i na religiozne elemente kako bi se poklopili s naslovom singla.

Radnja videospota odvija se u velikom skladištu, a čini se kao da se Adele bori između raja i pakla, sa zrcalnim odrazom koji prikazuje njezin unutarnji nemir, dok jabuke na podu predstavljaju iskušenja.

"'Oh My God' je remek-djelo", "Ovo je tako dobro! Adele je opet ubila", "Ako će jednu stvar Adele napraviti u svojim videospotovima, onda je to sjedenje na stolici", "Ovaj videospot je tako dobar" - samo su neki od oduševljenih komentara Adelinih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:20