SA SCENE U KLUPU

Adele odlučila pauzirati od glazbe kako bi se posvetila studiranju: ‘Iako nije baš izgledno da bih dobila posao...‘

‘Neću ni sada ići na sveučilište, radit ću to online i uz mentora, ali to je moj plan za 2025. Samo da steknem kvalifikacije‘

Fotografija: Profimedia

 Sme/Planet/Profimedia/Sme/planet/profimedia

Slavna Adele iznova je najavila kako uzima stanku od glazbe nakon što odradi koncerte u Las Vegasu, kako bi završila studij engleske književnosti. Pjevačica, čije se bogatstvo procjenjuje na 150 milijuna funti, prije par dana je objavila video za svoju pjesmu "I Drink Wine", no dok je u Los Angelesu promovirala spot, obožavateljima je otkrila kako se namjerava fokusirati na studiranje umjesto na novi album jer žali što nije na fakultet išla još kao tinejdžerica.

Idući će mjesec u Las Vegasu započeti sa serijom koncerata pod imenom Weekends With Adele, nakon što ih je u siječnju odgodila samo nekoliko sati prije no što su trebali krenuti.

"Nakon Vegasa stvarno želim diplomirati englesku književnost. Da nisam uspjela u pjevanju, mislim da bih sigurno bila profesorica. Mislim da bih bila učiteljica engleskog jezika. Definitivno osjećam da svoju strast prema engleskom jeziku koristim u onome što radim. Iako nije baš izgledno da bih nakon diplome dobila posao, voljela bih da sam išla na fakultet, voljela bih da sam imala to iskustvo. Neću ni sada ići na sveučilište, radit ću to online i uz mentora, ali to je moj plan za 2025. Samo da steknem kvalifikacije", objasnila je Adele.

Adele je sa svojim albumom "30" objavljenim prošlog studenog nakon šest godina stanke, zasjela na vrh glazbenih ljestvica, a "I Drink Wine" njezin je treći singl. U spotu se vidi kako pluta niz rijeku u istoj zlatnoj haljini sa šljokicama koju je nosila i na dodjeli Brit Awards u veljači. Priča govori kako su joj prijatelji s pićem pomagali da preboli raspad braka sa Simonom Koneckim 2019. godine.

"Dolazili bi do mene i onda bismo zapili moju tugu. Došla sam do točke kad sam shvatila: ‘Ne mogu više piti. Je...o ne napredujem. Samo sam pijana cijelo je...o vrijeme‘. Nažalost, bio je to lijek kad sam se tako osjećala", prisjetila se Adele.

Pjevačica je sad u vezi sa sportskim agentom Richem Paulom, kojem se obraćala kao ‘dečku‘ tijekom promocije spota u Los Angelesu i tako raspršila glasine kako su se potajno vjenčali.

I dok su pred njom planovi o obrazovanju, također je otkrila i kako je zanima gluma, sve dok to ne uključuje da mora i zapjevati.

"Voljela bih glumiti. Znam već i u kojem filmu. Često su me pozivali da odradim nešto što je vezano uz glazbu, što je za mene nekako preočito", kazala je pjevačica.

Priznala je kakoje kontaktirala 60-godišnjeg redatelja Baza Luhrmana nakon što je pogledala njegov biografski film o Elvisu Presleyu i čula kako se namjerava umiroviti.

"Poslala sam mu poruku: ‘Voljela bih da sam u ovom filmu, molim vas, nemojte se umiroviti, dajte meni da nešto napravim.‘ Možda bih odradila takvu neku glazbenu stvar, ali ne bih pjevala u njemu. Glumila bih, u samo jednom filmu. Došla bih, odradila jedan film, zakucala i odje...", objasnila je Adele.

Prošli je mjesec Adelein specijal "One Night Only" osvojio nagradu Emmy. Nakon što je za svoju glazbu već nagrađena Oscarom i Grammyjem, znači da je u SAD-u osvojila tri od četiri najveća moguća priznanja i dobila je EGO status, što je akronim za ove dodjele. Ipak, ne smatra da može odvojiti i Tony Award koja se dodjeljuje za uspjeh u kazalištu i tako postići EGOT status, što je pošlo za rukom samo 17 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:09