NOVA LJUBAV

Adele opet ljubi? Poznati reper joj napisao: ‘Napokon sam dobio tvoju šifru...‘

Sve je počelo u subotu kada je pjevačica objavila fotografiju na kojoj gleda svoj stari nastup na glazbenom festivalu Glastonbury
Pjevačica Adele
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Iako se već neko vrijeme šuška da su britanska pjevačica Adele i reper Skepta više od prijatelja, oni su do sada takve navode odbacivali. Svjetski mediji o njihovoj navodnoj romansi raspisali su se još prošle jeseni, i to nakon što su višestruka dobitnica Grammyja i glazbenik, inače oboje iz Tottenhama, viđeni na nekoliko spojeva.

A od proteklog vikenda i otvorenog flerta na društvenim mrežama javnost je uvjerena kako je u ovom slučaju ipak riječ o novom zvjezdanom paru. Sve je počelo u subotu kada je Adele objavila fotografiju na kojoj gleda svoj stari nastup na glazbenom festivalu Glastonbury.

Reper joj je ubrzo napisao: "Napokon sam dobio tvoju šifru za Instagram", a Adele mu je odgovorila smajlićem koji namiguje i emotikonom srca, što je bilo dovoljno da se ponovno počne pričati kako kolege veže nešto više od prijateljstva.

View this post on Instagram

5 ciders in ??

A post shared by Adele (@adele) on

Podsjetimo, pjevačica se u travnju prošle godine razvela od supruga Simona Koneckog, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela. Reper je, pak, poznat po kratkoj vezi sa supermodelom Naomi Campbell, no ta je romansa brzo završila.

S Adele se sprijateljio 2016. godine o čemu je otvoreno govorio.

- Često se dopisujemo i govorimo si stvari koje nam se događaju u životu. Ona je najveća umjetnica u svijetu i jedna od rijetkih poznatih osoba koja se ne zamara slavom - rekao je Skepta za Adele.

View this post on Instagram

?

A post shared by Adele (@adele) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:17