PRUŽILI JOJ PODRŠKU

Adele otkazala narednih 10 nastupa po nalogu liječnika, ispričala se fanovima: ‘Žao mi je, vodim bitku za zdravlje‘

Njezin je liječnik donio odluku o otkazvanju nastupa kako bi, navodi se, spasio njezine glasnice

Adele

 Instagram/Adele

Adele je objavila da odgađa preostalih deset koncerata svog projekta u Las Vegasu jer se bori sa zdravljem. "Nažalost, moram se opustiti i pauzirati svoje koncerte u Vegasu", napisala je na svom Instagramu.

"Bila sam bolesna prije i tijekom cijele pauze. Nisam dobila priliku ozdraviti prije nastavka nastupa i sada sam ponovno bolesna, što nažalost utječe na moj glas", objasnila je pjevačica. Njezin je liječnik donio odluku o otkazivanju nastupa kako bi, navodi se, spasio njezine glasnice.

Pjevačica je još svojim pratiteljima poručila da ih voli, da će joj nedostajati te da joj je žao zbog otkazivanja. Podršku su joj, još jednom, pružili njezini vjerni obožavatelji. "Nakon 80 nastupa zaslužuješ odmor", "Taj anđeoski glas mora se vratiti, čuvaj se", neki su od komentara.

image

Adele

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Ovo nije prvi put da je Adele otkazala ili odgodila svoje nastupe u Vegasu. Prije dvije godine javila se svojim obožavateljima uplakana na Instagramu emotivno objašnjavajući zašto neće moći održati koncerte jer njezin show nije bio spreman za izvedbu. "Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da to uskladimo na vrijeme i da bude dovoljno dobro za vas, ali apsolutno su nas uništili kašnjenja u isporuci i Covid", prenosi The Sun njezine riječi.

Inače, Adele je svoj show pod nazivom "Weekends with Adele" započela u studenom prošle godine. Nastupala je u Cezarovoj palači u Las Vegasu i zaradila veliku svotu dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:18