NOVI POČETAK

Adele se i službeno razvela, mediji objavili detalje dogovora koji je sklopila s bivšim mužem

Prema sudskim dokumentima koje je vidio AP, Adele i Konecki razveli su se pomoći instituta mirenja, a uvjete su zajednički dogovorili
Konecki i Adele posljednji su puta viđeni zajedno na koncertu Eltona Johna u Los Angelesu koji se održao 25. siječnja 2019.
 NEMO/Roger/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Britanska pjevačica Adele (32) i njezin bivši muž Simon Konecki (46) dijelit će skrbništvo nad svojim osmogodišnjim sinom Angelom Jamesom Koneckijem, a pjevačica bivšem mužu neće morati plaćati alimentaciju, piše The Associated Press.

Jednako tako, ni on njoj neće morati plaćati uzdržavanje.

Adele (puno ime joj je Adele Adkins) i Konecki, direktor humanitarne organizacije Drop4Drop koja u zemlje u razvoju dostavlja pitku vodu, nisu zajedno od kolovoza 2019. godine, a razvod su finalizirali prošlog tjedna na sudu u američkom gradu Los Angelesu.

Prema sudskim dokumentima koje je vidio AP, Adele i Konecki razveli su se pomoću instituta mirenja, a uvjete su zajednički dogovorili.

image
Adele tijekom gostovanja u TV emisiji Saturday Night Live
NBC/ SNL/Ferrari/Profimedia

Oboje su se odrekli prava na to da im bivši bračni drug isplaćuje uzdržavanje, a pravno i fizičko skrbništvo nad djetetom bit će zajedničko.

Dokumenti također kažu da su se dogovorili da će sve moguće buduće probleme rješavati van sudova.

Glasine da su Adele i Konecki u vezi počele su kolati u siječnju 2012. godine, kada su pjevačica i humanitarac viđeni u Nacionalnom parku Everglades u američkoj saveznoj državi Floridi.

Par je prvo i jedino dijete dobio 19. listopada 2012. godine.

Adele se u govoru na dodjeli nagrada Grammy koja se održala 2017. godine zahvalila i svome "suprugu", što je došlo kao potvrda da se par vjenčao. Pjevačica je to potvrdila u ožujku 2017. godine tijekom koncerta u Australiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:21