SKINULA 45 KILA

Adele se totalno transformirala i objavila fotografiju koja je zapanjila fanove: Ma, tko je ovo?

‘To je Adele?!?! Niti slučajno... To ne može biti istina!‘, kazala je jedna komentatorica
Adele na Glastonbury Festivalu
 Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia

Poznata britanska pjevačica Adele ponovno je u središtu pažnje svjetske javnosti, no ovaj puta ne zbog neke nove pjesme ili dojmljive izvedbe, već zbog svoje nove, izrazito vitke linije.

Pjevačica je na Instagramu objavila novu fotografiju snimljenu u njezinom domu, na kojoj odaje priznanje svojoj kolegici Beyonce. No, brojnim obožavateljima prvo je u oči upalo koliko je Adele vitka. Osim toga, promijenila je i frizuru te sada nosi plave kovrče. Zbog svega toga, neki su prokomentirali da svoju omiljenu pjevačicu više ne prepoznaju.

'To je Adele?!?! Niti slučajno... To ne može biti istina!', kazala je jedna komentatorica, dok je druga dometnula da pjevačicu umalo nije prepoznala. Neki komentatori rekli su i da im je 'stara Adele' bila ljepša, no ipak je bilo više onih koji su Adele čestitali na velikom uspjehu i gubitku viška kilograma.

Adele se već prije pohvalila svojom novom, vitkijom linijom. Opisala je čak i kakav joj je novi režim prehrane te da sa ponekad dopusti i čašu vina, no nikada nije rekla koliko je točno kilograma izgubila. Britanski novinari spekuliraju da je Adele sada možda i 45 kila lakša.

U posljednje vrijeme - i ne samo zbog korone - Adele se povukla iz javnosti pa ima više vremena da se posveti sebi i svojem sedmogodišnjem sinu Angela kojeg je dobila u braku sa sada već bivšim mužem Simonom Koneckijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:29