NIJE ZAINTERESIRANA

Adele šokirala kralja: ‘Charles je očajnički htio da mu pjeva na krunidbi, glatko ga je odbila...‘

Odbio ga je i Sheeran koji ima uvjerljivo objašnjenje, jer noć ranije nastupa u Texasu, pa je tehnički neizvedivo da stigne u Britaniju

Kralj Charles

 Kin Cheung/Afp

Došlo je vrijeme za planiranje krunidbe kralja Charlesa koja će se održati 6. svibnja, ali i koncerta koji će se održati tog vikenda idući dan, 7. svibnja. A kada je riječ o izvođačima koji bi svojom glazbom uveličali taj svečani vikend, Charles je htio da nastupe pop diva Adele i kantautor Ed Sheeran.

image

Ed Sheeran

Hannah Mckay/Afp

Prema riječima organizatora događaja, kralj je predložio nekoliko ljudi koje bi htio na pozornici, a Adele i Ed su bili na tom popisu. Organizator tvrdi da je Charlesu bilo je jako stalo da budu dio koncerta.

Usprkos velikoj želji, kralju se ona neće ostvariti jer su navodno oboje odbili poziv za nastup na koncertu.

Sheeran je imao uvjerljivo objašnjenje. Naime, nastupit će u Teksasu dan prije koncerta, što dodatno otežava situaciju. Adele je pak, prema pisanju medija, "bez objašnjenja odbila poziv da nastupa na krunidbi". Adele će 25. ožujka završiti s nastupima u Las Vegasu i vjerojatno će se htjeti odmoriti, provesti što više vremena sa sinom Angelom i dečkom, američkim sportskim agentom Richom Paulom. Teoretski bi mogla doći na koncert povodom krunidbe u Windsor, 7. svibnja, ali nije zainteresirana.

image

Adele s osvojenim Grammyjem

Frederic J. Brown/Afp

- Postoji tim koji je osnovan da okupi izvođače za koncert, pa su se obratili njima. Spomenuti izvođači su nedostupni, što je bilo veliko razočaranje - kaže organizator koncerta.

- Oni su titani showbiz industrije i u suštini su Britanci, ali također poznati i diljem svijeta. Šteta - dodao je organizator koncerta.

image

Kralj Charles

Stefan Rousseau/Afp

Iako izvođači na koncertu povodom krunidbe kralja Charlesa nisu potvrđeni od danas, OK izvještava da će Lionel Richie i Spice Girls vjerojatno biti tamo, a kruže glasine da bi Harry Styles također mogao stupiti na pozornicu, iako njegov dolazak trenutačno "visi".

Što se tiče dolazaka na krunidbu, ni princ Harry i Meghan Markle nisu potvrdili svoj dolazak. Daily Mail javlja da je par još uvijek neodlučan, a prije odlaska iz SAD-a na događaj, Harry želi sastanak sa svojim ocem i bratom princom Williamom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:21