POSVETA PRIJATELJU

Adele zaustavila koncert i odala počast preminulom Matthewu Perryju: ‘Bio je nevjerojatno hrabar‘

Poznata je pjevačica zahvalila pokojnom komičaru što je unio ‘toliko radosti‘ u njezin život

Adele i Matthew Perry

 Profimedia/Afp/

Adele je odlučila na svom nastupu u Las Vegasu odati počast preminulom glumcu Matthewu Perryju nakon njegove šokantne smrti u subotu.

- Pamtit ću taj lik do kraja života - rekla je pjevačica o zvijezdi serije "Prijatelji", koji je glumio Chandlera Binga u spomenutoj hit seriji. Podsjetimo, Perry je umro u svom domu u Los Angelesu, a imao je 54 godine.

Popularna pjevačica, koja je ranije izjavila da ne pije alkohol, također je pričala o Perryjevoj borbi s ovisnošću o drogama i alkoholu, piše Page Six.

- Bio je tako otvoren oko svoje borbe s ovisnošću i trijeznošću za što mislim da je nevjerojatno, nevjerojatno hrabro - istaknula je 35-godišnjakinja.

Adele je zahvalila pokojnom glumcu što je unio "toliko radosti" u njezin život, unatoč tome što je Perryja poznavala samo putem serije. Također je primijetila kako je Perryjev lik bio onaj najbitniji u njezinu djetinjstvu, a jedan od njezinih prijatelja "oponašao ga je odlično".

- Radio bi to cijelo vrijeme da nas nasmije. Ako je netko od nas imao loš dan ili se osjećao potišteno, samo bi se pretvarao da je Chandler i oponašao ga - prisjetila se. Dodala je kako je lik iz serije "puno napravio za nju" i nazvala ga "jednim od najboljih likova iz komedija ikada". U Melbourneu, pjevač Charlie Puth također je odvojio malo vremena tijekom svog koncerta kako bi odao počast glumcu. U videu objavljenom na TikToku, pjevač je zajedno s publikom otpjevao pjesmu iz uvodne špice “Prijatelja” dok je on svirao klavir.

Mnoge zvijezde, obožavatelji i prijatelji reagirali su na vijest o glumčevoj iznenadnoj smrti otkako je objavljena u subotu. Detalji oko Perryjeve smrti još uvijek su uvelike nepoznati.

U nedjelju su izvori iz policije rekli TMZ-u da su u Perryjevu domu pronađeni različiti lijekovi na recept, uključujući lijekove protiv depresije, anksioznosti i KOPB-a. Ilegalne droge, međutim, nisu pronađene u njegovom domu. Službeni uzrok smrti nije prijavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:49