USRED SVAĐE

Afera ‘elitna prostitucija‘ i dalje trese Srbiju! Sudionica realityja javno otkrila novo ime

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je spomenuta sudionica popularnog srpskog reality showa oslovljavana kao prostitutka

Sanja Stanković

 Instagram

Cijela regija posljednjih dana bruji o aferi 'elitna prostitucija' koja je potresla Srbiju i u čijoj je velikoj akciji uhićeno 29 osoba u Beogradu. Sada je tijekom jedne od svađa u reality showu 'Zadruga', jedna od sudionica, Viktorija Mitrović, nazvala drugu sudionicu Sanju Stanković prostitutkom.

Ona je tijekom svađe s Jovanom Tomić Matorom Sanju nazvala prostitutkom. "Izađi van da te ne bi strefio infarkt. Šuti, tebi je bivša djevojka bila prostitutka", rekla joj je, prenosi Nova.rs.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je spomenuta sudionica popularnog srpskog reality showa oslovljavana kao prostitutka. Tamošnji mediji navode da je ona zajedno s Natašom Šavijom navodno uhvaćena u velikoj policijskoj akciji u Beogradu u kojoj je uhićeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Nataša i Sanja navodno su se po beogradskim hotelima sastajale s klijentima, gdje su bile organizirane orgije, a sve su navodno dogovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji su u ljubavnom odnosu.

Kao što smo ranije prenosili, u policijskoj akciji uhićena je i posljednja Miss Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović koja je sudjelovala i na izboru za Miss svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:02