SEKS SIMBOL

‘Agent mi je rekao - ako ona može osigurati noge, onda ti možeš grudi! Zaradile su mi milijune...‘

Nakon 40 godina, Samantha Fox, jedan od najpoznatijih britanskih modela, otkrila je tajne onih dana kada je bila na vrhuncu karijere
 Mh14/Backgrid Uk/Profimedia

Samantha Fox, britanska pop pjevačica i fotomodel, seks simbol 80-ih, imala je samo 16 godina kada je postala svjetska senzacija nakon fotografiranja u toplesu za slavni Page 3, odnosno treću stranicu britanskog tabloida Sun.

Sada je pak, 54-godišnja Samantha Fox otkrila kako je na vrhuncu svoje slave osigurala svoj najvažniji 'kapital' za oko milijun funti, odnosno za gotovo 8,5 milijuna kuna.

image
Instagram

U razgovoru za The Sun, pjevačica je priznala da su njezine dojke osigurane svaka po "500 000 funti" po savjetu njezina agenta.

- Moj agent je rekao, da ako Betty Grable može osigurati svoje noge, mogu i ja osigurati svoje cice – prisjetila se Samantha.

image
Instagram

Također je otkrila kako su, kada je postala jedna od najpoznatijih žena u Britaniji 1980-ih, njezini baka i djed morali su koristiti tjelohranitelje kako bi ih zaštitili od histerije fanova.

- Jedne subote na potpisivanju fotografija je bilo oko 10.000 tinejdžera koji su toliko jako lupali po prozorima kako bi ušli, da su ih na kraju razbili i uletjeli unutra. Ja sam morala pobjeći s tjelohraniteljima helikopterom s krova – prepričala je.

image
F84/Zuma Press/Profimedia

U srpnju 1986. umirovila se iz svijeta modelinga i posvetila glazbi. Te joj je godine izašao debitantski album “Touch Me”, a muškarci diljem svijeta i dalje su uzdisali za njom.

image
Mh14/Backgrid Uk/Profimedia

Punih 12 godina Samantha je provela s Myrom Stratton, koja je prije četiri godine preminula od raka, a sada je spremna za novi život. Fox je sreću pronašla u zagrljaju osam godina mlađe Norvežanke i majke dvoje djece Linde Olsen, za koju je i zaručena.

image
Instagram

O svojoj novoj ljubavi, Lindi Samantha je govorila 2017. godine u Celebrity Big Brother kući.

- Sada sam se zaljubila u drugu ženu. Upoznala sam nekoga prije nekoliko mjeseci i jako sam sretna. Kako stariš, shvatiš da život tako brzo prolazi – rekla je jednoj od sustanarki.

image
Dudley Smith/Capital Pictures/Profimedia

U Big Brother kući je govorila i o svojoj seksualnosti, a priznala je i da nije znala za zaljubljenost dok nije upoznala, danas pokojnu, Myru.

image
Retna/avalon.red/Avalon Editorial/Profimedia

- Jednostavno vjerujem da je ljubav daleko veća od svega. Ne možeš si pomoći u koga ćeš se zaljubiti. Ako se zaljubiš u nekoga, zaljubiš se. Ne možeš si pomoći – rekla je.

Još 2003. godine kada je tek započela vezu s Myrom, također je govorila o svojoj seksualnosti.

- Spavala sam s drugim ženama, ali prije Myre Stratton nisam bila zaljubljena. Ljudi kažu da sam gay. Ja, pak, znam samo da sam zaljubljen u Myru. Potpuno je volim i želim s njom provesti ostatak svog života – rekla je Fox tada.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Dodala je kako se dugo nije usudila deklarirati kao homoseksualka jer je već i ranije imala obračune s opsjednutim stalkerima i plašila se mogućih reakcija fanova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:17