ZGODNA I PROFESIONALNA

Ako ste mislili da su Brazilci ‘bombe‘ na terenu, trebate vidjeti njihovu novinarku: Lijepa Isabela privlači sve poglede

Na Instagramu je prati gotovo 800 tisuća ljudi, a u svojoj novinarskoj karijeri odradila je brojne intervjue s talentiranim sportašima

Isabela Pagliari

 Instagram/Isabela Pagliari

Iako su mnogi talijansku novinarku Dilettu Leottu proglasili jednom od najzgodnijih sportskih novinarki na svijetu, čini se da je dobila opaku konkurenciju u vatrenoj Brazilki.

U Kataru je atraktivna Isabela Pagliari dospjela u prvi plan, a neki smatraju da je čak atraktivnija od Dilette. Mnogi su je primijetili tijekom utakmice između Francuske i Poljske u kojoj su Francuzi pobijedili 3:1 i plasirali se u četvrtfinale. Pagliari je godinama radila za TNT Sports, a sada je najangažiranija na FIFA+ kanalu.

Na Instagramu je prati gotovo 800 tisuća ljudi, a u svojoj novinarskoj karijeri odradila je brojne intervjue s talentiranim sportašima, među ostalim i s Kylianom Mbappéom, Neymarom, Lionelom Messijem, brazilskim trenerom Titeom, a fotografirala se i s bivšim brazilskim reprezentativcem Ronaldinhom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:05