ROMANTIKA

Al Pacino (81) uhvaćen u izlasku s 53 godine mlađom djevojkom: ‘Srce ne pita za godine...‘

Nakon uživanja u talijanskoj kuhinji, Al Pacino i televizijska producentica zajedno su ušli u automobil

Al Pacino i Noor Alfallah

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni glumac Al Pacino (81) viđen je kako izlazi iz restorana Felix nakon što je tijekom vikenda uživao u otmjenoj večeri s Noor Alfallah (28) u Venice Beachu u Kaliforniji.

Nakon uživanja u talijanskoj kuhinji, zvijezda filma 'Scarface' i televizijska producentica, koju se ranije povezivalo s Clintom Eastwoodom i Mickom Jaggerom, zajedno su ušli u automobil nakon što su naletjeli na Vita Schnabela, bivšeg dečka slavnih manekenki Heidi Klum i Irine Shayk, koji je ispred restorana pušio cigaretu.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Al Pacino viđen je u crnom outfitu, dok je njegova mlađahna pratnja za tu priliku odabrala crne tajice, čipkastu majicu, kožnu jaknu i čizme na visoku petu.

image

Noor Alfallah

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ranije je Noor izjavila da su 'ljudi komentirali' njezinu prošlu vezu s Jaggerom, no ona 'ne žali ni za čim', već ima 'puno lijepih uspomena' iz tog razdoblja.

"Naša razlika u godinama nije mi ništa predstavljala. Srce ne pita za godine, ono samo zna za ono što osjeća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna", rekla je jednom prilikom lijepa brineta i otkrila da je Mick Jagger bio u 'odličnoj formi'.

"On je više fit nego ja. Jako poštujem njegovu discipliniranost", dodala je.

Što se tiče Pacina, on ima dugu listu bivših ljubavi, ali se nikada nije oženio. S argentinskom glumicom Lucilom Sola bio je u vezi cijelo desetljeće, čija je kćer Camila Morrone u vezi s Leonardom DiCaprijem. Također ga se povezivalo s Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan i Lyndall Hobbs. Otac troje djece također je odgojio i 21-godišnje blizance Oliviu i Antona s bivšom partnericom Beverly D'Angelo, s kojom je bio u vezi sedam godina, a prekinuli su 2003. godine. Također ima 32-godišnju kćer sa svojom bivšom učiteljicom glume Jan Tarrant.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:03