PRINOVA

Al Pacino s 53 godine mlađom djevojkom dobio dijete, otkriveni spol i ime: Šuška se da nije vjerovao da je njegovo

Poznati glumac nedavno je dobio sina, a predstavnik para i izvori bliski paru razjasnili su koji su tračevi istiniti

Al Pacino i Noor Alfallah

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Glumac Al Pacino (83) i njegova 53 godine mlađa partnerica Noor Alfallah (29) dobili su sina. Predstavnik para za medije objavio je sretne vijesti u četvrtak te otkrio i ime djeteta.

„Potvrđujem da su Al Pacino i Noor Alfallah dobili sina, imena Roman Pacino”, rekao je predstavnik ekskluzivno za Daily Mail.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

A.i.m/bald/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/A.i.m/bald/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je potvrdio rođenje bebe dok su nedavno uživali na večeri u zapadnom Hollywoodu. Viđeni su kako opušteno uživaju dok voze Sunset Towera koji na stražnjem sjedalu automobila ima dječju sjedalicu. Ovaj izlazak para prvi je nakon što se otkrila šokantna vijest da Noor nosi Pacinovu bebu.

Podsjećamo, javnost je saznala prošlog mjeseca kako je Noor u osmom mjesecu trudnoće s četvrtim Pacinovim djetetom i svojim prvim djetetom.

Javnost je bila iznenađena viješću da Noor nosi Pacinovo dijete, ali čini se, prema izvoru bliskom paru koji je govorio za Daily Mail, da je dijete došlo kao iznenađenje i za par, ali unatoč tomu „ne mogu biti sretniji”.

image

Al Pacinova djevojka Noor Alfallah dok je bila trudna

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Navedeni izvor odbacio je nagađanja da je Noor tajila trudnoću od Pacina i odbacio tračeve o tome da izlazi s njime samo zbog novca.

„Godinama je Noor željela dijete i Pacino ne može biti sretniji. Voli Noor i osjećaj je obostran”, objasnio je prijatelj para za Daily Mail.

„Ne samo da Noor dolazi iz ekstremno bogate obitelji, već je radila kako bi zaradila sama svoje bogatstvo”, opovrgavao je izvor informacije o tome da je Noor s Pacinom zbog novca.

Međutim, pojavile su se glasine da je glumac zahtijevao prenatalni DNK test jer nije vjerovao da on može „ikome napraviti dijete” i da je tek prije dva mjeseca saznao za trudnoću te je vjerovao da je njegov odnos s Noor davno gotov.

image

Al Pacino i Noor Alfallah za vrijeme Noorine trudnoće

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tvrdilo se i da je Pacino saznao za trudnoću tek u 6. mjesecu i da je bio šokiran.

Pacino i Noor svoju su romansu započeli tijekom pandemije i uglavnom su je držali u tajnosti. Čini se da je raznim glasinama Noor stala na kraj kada je objavila u travnju sliku sebe i Pacina na umjetničkoj izložbi i reklo bi se, tako potvrdila vezu.

Al Pacinu je sin s Noor četvrto dijete. Ima blizance Oliviju i Antona (22) s bivšom partnericom Beverly D‘Angelo i kćer (33) s bivšom Jan Tarrant.

Noor je već otprije javnosti poznata po tome što izlazi sa starijim muškarcima koji već imaju obitelji. Nekoliko godina uživala je u romansama s nekoliko poznatih osoba uključujući ikonu Rolling Stonesa Micka Jaggera i bilijonera Nicolasa Berggruena.Viđena je i u društvu Clinta Eastwooda (93) 2019. godine, ali izjavila je da su samo prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:05