NOVI SINGL

Albanska zvijezda pršti od seksepila: Utegnula se u PVC korzet i pokazala raskoš svojih oblina u novome spotu

U siječnju je Rita konačno potvrdila da su ona i Taika Waititi postali muž i žena, i to službeno

Rita Ora

 Screenshot/instagram/

Britansko-albanska pjevačka zvijezda Rita Ora je podijelila niz fotografija dok je uživala u obroku u Australiji i čekala izlazak svog novog singla ove srijede.

Popularna je pjevačica na Instagramu objavila svoje fotografije iz spota za pjesmu "Praising You", koji je producirala zajedno sa svojim suprugom, redateljem Taikom Waititijem, piše Daily Mail.

Ova je 32-godišnja pjevačica, koja trenutno u Australiji snima i emisiju ‘The Voice‘, za svoje pratitelje pozirala u odvažnom crnom PVC korzetu otkrivajući svoje zategnute trbušnjake. Raspuštene kose i sa šljokičastom šminkom oduševila je pratitelje i najavila skori izlazak svoje nove pjesme: "Napravila sam spot u suradnji sa svojim dragim, jedva čekam da ga vidite!"

U utorak je Rita uživala u jelu vani i na društvenim mrežama postavila nekoliko slika koje su naišle na odobravanje pratitelja.

Zvijezda je izgledala glamurozno u crvenoj motociklističkoj jakni i izrezanom crnom topu dok je jela burger i pomfrit.

U slobodno vrijeme, mimo snimanja ‘The Voicea‘, Rita je uživala u istraživanju Sydneya zajedno sa svojom sestrom Elenom. Naime, provela je dosta vremena u Australiji otkako se pridružila ‘The Voiceu‘ još 2021. godine.

Ova pop zvijezda toliko voli Sydney da je prošle godine za Daily Telegraph rekla da je tamo namjeravala kupiti i nekretninu.

- Jednostavno volim Australiju, ovdje sam stvarno našla i sjajan dom - rekla je i dodala da joj vrijeme i plaže itekako gode.

- Mogu prošetati do svog lokalnog kafića, sjesti tamo i doručkovati, a imam i svoj lokalni supermarket i mesnice te svoja mjesta na koja idem. Ne želim reći to prerano, ali definitivno razmišljam o duljem ostanku ovdje i kupnji nekretnine - objasnila je Ora.

Najnovije glazbeno izdanje popularne glazbenice bilo je "You Only Love Me" koje je izašao u siječnju, ujedno i njezin prvi solo singl nakon "How To Be Lonely" iz 2020. godine.

Ubrzo nakon što je potvrdila brak s Taikom Waititijem, u videu je prikazala kako se sprema za izmišljeno vjenčanje.

Naime, s "You Only Love Me" i njenim nadolazećim albumom željela je uhvatiti "ranjivost koju je iskusila dok se otvarala ljubavi i ulazila u novu fazu života".

- Naučiti otpustiti prošlost kako biste napravili mjesta za nova iskustva duboko je osoban proces, a osjećala sam se ponukanom dokumentirati sve to kroz svoju glazbu. Putovanje nije uvijek bilo lako, ali izašla sam iz njega jača i ispunjenija - zaključila je.

Inače, u siječnju je Rita konačno potvrdila da su ona i Taika postali muž i žena, i to službeno.

- Da, udana sam, "nisam više na tržištu" - objasnila je Rita Ora u jednoj australskoj radio emisiji.

- Odlučila sam svoj brak zadržati za sebe, ali sa svojim novim videom igram se onime što je moglo biti - dodala je 32-godišnja glazbenica kosovskog podrijetla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:22