TEŽAK PERIOD

Alec Baldwin otvorio dušu godinu dana nakon ubojstva na setu: ‘Obitelj me održala na životu‘

Baldwina su članovi ekipe vesterna ‘Rust‘ tužili za nemar nakon što je snimateljica Halyna Hutchins ubijena napunjenim pištoljem

Alec Baldwin

 Kena Betancur/Afp

Američki glumac Alec Baldwin (64) zahvalio se svojoj obitelji jer ga je ‘održala na životu’ tijekom prošle godine nakon što je na snimanju filma ‘Rust‘ u listopadu 2021. poginula snimateljica Halyna Hutchins, a ranjen je redatelj Joel Souza, nakon što je Baldwin opalio probni hitac iz pištolja.

Baldwin, koji je prošloga tjedna dobio svoje sedmo dijete sa suprugom Hilarijom Baldwin, podijelio je sada emotivnu objavu sa svojim pratiteljima na Instagramu.

- Srce mi se slomilo tisuću puta prošle godine. I stvari u mom životu možda nikada neće biti iste, započeo je.

- Puno promjena dolazi, ali moja me obitelj održala na životu. Oni su moj razlog za život, nastavio je, naizgled se referirajući na vijest da bi se mogao suočiti s kaznenom prijavom za pucnjavu.

Baldwinova objava sadržavala je nekoliko fotografija njegove djece, uključujući Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (5), Romea (4), Eduarda (2) i Luciju (1).

Glumac je također podijelio objavu svoje supruge putem koje je objavio sretnu vijest, da je na svijet stigla njihova kći po imenu Ilaria Catalina Irena.

- Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna. I ona i ja smo sretne i zdrave. Njena braća i sestre provode dan zbližavajući se s njom, napisala je 38-godišnja Hilaria.

Glumac je sada otac osmero djece jer s bivšom suprugom Kim Basinger dijeli 26-godišnju kćer Ireland Baldwin.

Hilaria se ranije osvrnula na ‘izazovnu godinu‘ svoje obitelji, kada je u objavi u studenom 2021. napisala kako je mislila ‘da neće izdržati‘.

Podsjetimo, Baldwina su u studenom 2021. članovi ekipe vesterna ‘Rust‘ tužili za nemar nakon što je snimateljica Halyna Hutchins nenamjerno ubijena hicem iz napunjenog pištolja. Obitelj preminule zatim je dva mjeseca kasnije podnijela tužbu protiv slavnog glumca.

Nedavno je prva okružna tužiteljica Mary Carmack-Altwies rekla da bi mogla optužiti do četiri osobe u vezi s pucnjavom, uključujući Baldwina, prema CBS-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:46