VRUĆE IZDANJE

Aleksandra Prijović dočekala kolegu na bini u halterima, fanovi zgroženi: ‘Ovo je pretjerano...‘

Prija je imala tri koncerta u Novom Sadu, a internetom kruže komentari o njezinom oufitu s halterima

Aleksandra Prijović

 Vanesa Pandzic/Cropix

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) nedavno je tri večeri za redom nastupala u dvorani Spens u Novom Sadu. Za drugu večer odjenula je crnu usku haljinu ispod koje je nosila haltere. Gost joj je te večeri bio pjevač Sloba Radanović, pa se nekim korisnicima interneta nije svidjelo kako ga je to odjevena dočekala.

"Sramota što se Aleksandra Prijović ovako obukla za Slobu kao da će ga voditi u krevet, a ne na koncert, za sve druge goste bila je pristojno obučena. Još zna da Sloba je tradicionalan i otkad je oženjen Jelenom da poštuje obiteljske vrijednosti. Simpatična mi je, ali je pretjerano ovo", napisao je korisnik.

"Ovo je nešto najgore što je ikad obukla, bila sam tamo, bilo je sramotno. Poslije vidim bili joj baka i deda u publici. Pa gdje je sram pobogu, kako možeš doći i reći ‘ee baš je super ovo, obući ću", dodala je druga korisnica na društvenoj mreži.

Podsjećamo, Kurir je pisao kako je Aleksandrinom suprugu Filipu Živojinoviću pozlilo nakon njezina koncerta u Novom Sadu. Naime, Aleksandra i Filip su nakon koncerta hodali da automobila i njemu u jednom trenutku nije bilo dobro, pa se srušio.

image

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i sin Aleksandar

Instagram/filip Živojinović/

Navodno mu se stanje brzo stabiliziralo, a nagađa se da se radi o posljedicama napornog rada na organiziranju koncerata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:04