NAJVEĆE RAZOČARANJE

‘Aleksandra Prijović je ispala iz showa, nije se htjela vratiti. Rekao sam joj, ovo sada ti je zadnja šansa!‘

Saša Popović prisjetio se sudjelovanja Aleksandre Prijović u ‘Zvezdama Granda‘ i toga kako joj je dao poticaj za dalje

Saša Popović i Aleksandra Prijović

 Screenshoot/youtube; Antonio Balic/Cropix/

Saša Popović, kreativni direktor Granda čiji popularni show „Zvezde Granda“ traži pjevačke talente još od 2004., progovorio je za srpski Blic o sudjelovanju Aleksandre Prijović u tom showu.

„Pa vidite za Aleksandru Prijović to je nešto, to je zaista nešto nevjerojatno. Aleksandra Prijović, to što je napravila, to me podsjeća na Lepu Brenu i Slatki greh, na 1983. godinu kad je ono isto puklo i kad smo radili nevjerojatne koncerte“, prisjeća se Popović benda koji je osnovao i koji je pratio Lepu Brenu, s čijim posinkom Filipom Živojinovićem je Aleksandra u braku od 2018. godine.

„E to se sad isto dogodilo i s Aleksandrom. Ona je prvi put došla na audiciju 2011. godine u Suboticu. Imala je 15 godina, i ja sam odradio taj casting s njom, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 natjecatelja ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno 4-5 emisija. Tada nije bio žiri koji je odlučivao, svake subote je bio drugi žiri. I u jednom trenutku isključivo su glasali gledatelji i ona je ispala. Ona se toliko razočarala. Ništa“, prisjeća se Popović.

„I sad dolazi sljedeća godina i ja sam tu opet radio casting s 18 djevojaka i trebale su još dvije, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, tko dobije najviše glasova i još te dvije djevojke da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže neću se natjecati, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene. I neće, i ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: ‘Slušaj, Aleksandra, ovo ti je posljednja šansa, dođi, pa šta bude, prođeš, prođeš‘. I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i onda u toj 2012-13. je bila fantastična“, priča Popović.

image

Aleksandra Prijović

Antonio Balic/Cropix

Podsjećamo, Aleksandra Prijović održat će pet koncerata u Areni Zagreb 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca. Nakon rasprodanih koncerta diljem regije, Aleksandra je postala tema društvenih mreža, pa se tako pojavila snimka na TikToku njezinog predstavljanja u „Zvezdama granda“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:51