PRIJE HITOVA

Aleksandra Prijović oduševila fotografijom prije slave i rasprodanih Arena: Pogledajte kako je izgledala s 14 godina

Najtraženija zvijezda regije odlučila je iznenaditi brojne pratitelje fotografijom iz prošlosti

Aleksandra Prijović

 Tomislav Kristo/Cropix

Prije nego što oduševi svoje obožavatelje s rekordnih pet koncerata u zagrebačkoj Areni, najtraženija zvijezda regije odlučila je iznenaditi brojne pratitelje fotografijom iz prošlosti.

Naime, Aleksandra Prijović je na iznenađenje mnogih objavila svoju fotografiju iz 2009. godine. Na fotografiji pozira sjedeći na krevetu, a očit je njen prirodan izgled. Pjevačica je tada imala samo 14 godina, imala je tanke obrve i punije lice, a samo tri do četiri godine kasnije, prijavila se u showu ‘Zvezde Granda‘ i započela zavidnu karijeru.

image

Aleksandra Prijović

Screenshot/instagram/

U spomenutom natjecanju "Zvezde Granda” osvojila je četvrto mjesto, a još s 13 godina snimila je dvije pjesme. Aleksandra je odrasla skromno u Hrvatskoj u Belom Manastiru, a čim je od glazbe počela zarađivati, novac je davala obitelji kako bi ulagali u renoviranje doma. Osnovnu školu je završila u Belom Manastiru i bila je izvrstan učenik, a završila je samo tri razreda Druge srednje škole jer se fokusirala na karijeru.

Aleksandra je u braku s posinkom Lepe Brene (62), Filipom Živojinovićem (38) s kojim ima sina Aleksandra. Par se vjenčao u lipnju 2018. godine, a u ožuljku sljedeće godine dobili su sina. Osim što su partneri, Filip je Aleksandrin suradnik i piše joj tekstove i glazbu za njezine pjesme.

Njezin uspjeh započeo je hit pjesmom 2015. godine "Za nas kasno je” čiji spot na YouTubeu ima 6,5 milijuna pregleda, ali njezin nastup uživo na Grand TV-u ima 80 milijuna pregleda, što je ukupno 86,5 milijuna pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:11