PUBLIKA U TRANSU

Aleksandra Prijović sinoć na koncertu otpjevala duet s majkom Borkom, evo kako je to zvučalo

Osim Aleksandrine majke Borke, gošća je bila i pjevačica Rada Manojlović koja je rasplesala publiku svojim hitom ‘Marakana‘

Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku

 Jurica Cvitanić/extra Fm/

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći od pet predviđenih koncerata u Gradskom vrtu u Osijeku.

"Hvala sto ste došli da se i večeras družimo! Presretna sam što ću u Osijeku pjevati pet večeri. Često misle da mi je teško na svakom sljedećem koncertu, a ja se osjećam nikad bolje! Nadam se da ste spremni da napravimo najbolju zabavu", pozdravila je Prijović brojnu slavonsku publiku.

image

Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku

Jurica Cvitanić/extra Fm/

Prva gošća ove večeri bila je srpska pjevačica Rada Manojlović koja je dugo godina prijateljica s Prijović.

"Najveći aplauz za moju dragu Radu! Za one koji ne znaju, poznajemo se 13 godina. Rada je bila velika zvijezda i imala je koncert u Subotici, a ja sam imala 14 godina i izvela me na binu, jer sam joj rekla da bi voljela zapjevati, nikada neću zaboraviti taj trenutak, pa to je za mene bilo neopisivo. Mogu reći da je posebna, divna i znam da mi želi dobro", prisjetila se, pa su zajedno otpjevale Radin hit "Alkotest".

image

Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku

Jurica Cvitanić/extra Fm/

Najemotivniji trenutak koncerta kojem se brojni obožavatelji nisu nadali jest kad je Aleksandra publici najavila svog "najdražeg gosta" - svoju majku Borku Mihajlović.

"Znate da sam imala čast da veliki broj mojih kolega dođe, da budu moji gosti, da budu moja podrška i svima sam im neizmjerno zahvalna. Večeras je ovdje i večeras će na binu izaći moj nadraži gost, a to je moja majka! Molim vas najveći aplauz za nju!"

@extrafm Specijalna gošća na trećem koncertu bila je Aleksandrina mama, Borka ?❤️ #extrafm #aleksandraprijovic #live #concert #osijek #fyp #foryoupage ♬ original sound - Extra FM

"Dobra večer svima, hvala vam što ste došli večeras u ovako velikom broju, svaku večer, hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu, moju Aleksandru", poručila je Borka Mihajlović, koja je zajedno s kćeri otpjevala hit Ti mene ne voliš.

"Ovo je za mene posebna noć, ona je uvijek tu i nekako dugo sam razmišljala koji je to grad u kojem bi ona mogla zapjevati, ja znam da je ona u ovom gradu godinama pjevala kada sam ja bila mala. Jako sam sretna i ponosna što večeras upravo ovdje stojimo zajedno na pozornici. Mama hvala ti, znaš da te volim najviše na svijetu i hvala ti na svemu što si mi pružila u životu. Volim naravno cijelu svoju obitelj, ali mama je mama", poručila je Prijović.

image

Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku

Jurica Cvitanić/extra Fm/

Na pozornicu je već tradicionalno izašao Aleksandrin sin Aleksandar kako bi pozdravio publiku, ali ovaj put bio je u društvu kćerkice pjevačičine najbolje prijateljice Dragane.

Pred Prijović su još dva nastupa u Osijeku 17. i 18. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:11