PADAJU SVI REKORDI

Aleksandra Prijović u manje od 24 sata najavila i treći koncert u Osijeku. Evo što kaže koliko će ih biti

Prijomanija i dalje trese Hrvatsku, pjevačica kaže da nije bitno koliko će koncerata održati već samo želi da svima budu dobr
 Ranko Suvar/Cropix

U manje od 24 sata regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu. S obzirom na ogroman interes koji ne jenjava i činjenicu kako karte nestaju u trenu, Aleksandru su pitali koliko koncerata planira održati?

-Moram se prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15.2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo, naravno da što je veći broj koncerta je veći uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali evo onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve -poručila je Prijović svojim obožavateljima putem EXTRA FM -a.

image
Ranko Suvar/Cropix

Turneja od Istoka do zapada ostat će upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima, te zasigurno nešto što je obilježilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se kako će slično biti i u godini pred nama.

U znak zahvalnosti Aleksandra Prijović svojim je obožavateljima za kraj godine pripremila poklon.

- Željela sam poslije ovako uspješne godine zahvaliti mojoj publici, jer mi je ta ista publika i poklonila ovu najljepšu godinu, pa da im se odužim koliko mogu. Odlučili smo da izađe jedna pjesma kao poklon publici koja voli ono što radim. Pjesma izlazi 31.12. navečer, jedva čekam da je čujete, evo otkrit ću vam i naziv pjesme - Poslednji kabare.

image
Ranko Suvar/Cropix

Karte su kao i dosad dostupne putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 18:10