TURNEJA SE NASTAVLJA

Aleksandri Prijović pozlilo na pozornici: A onda je ugledala važnog muškarca u publici i uslijedilo je neočekivano

Publika je još jednom raspametila Priju, koja je krenula plakati iako je više puta ponovila da ne želi

Aleksandra Prijović

 Ivan Peric/Cropix

Aleksandra Prijović, u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", nastupila je u Kragujevcu u sali "Jezero", koja prima nešto više od pet tisuća gledatelja. Zanimljivo je da je od obitelji Živojinović na nastup došao jedino Viktor.

Priju je iz prvih redova podržala i majka Borka Mihajlović, koja nije skidala osmijeh s lica. Pjevačici se u jednom trenutku zavrtjelo, pa je uzela kratku pauzu kako bi došla do daha i rashladila se, piše Kurir.

Nastavila je koncert, a na scenu je izvela Tropiko bend i zahvalila se frontmenu Saletu i ostatku benda.

- Hvala vam puno što ste došli, što ste pristali izaći pred obožavatelje. Znam da vas publika voli gdje god došli, a sigurna sam da ćete sad napraviti kaos u Kragujevcu - rekla je Aleksandra.

image

Aleksandra Prijović u Kragujevcu

Screenshot/instagram/

Sale i ona su zajedno otpjevali pesmu "Ne dam nikom ovu bol", a publika ih je nagradila gromoglasnim ovacijama.

Nakon izvedbe spomenute pjesme, popularna Prija se presvukla, a onda nastavila pjevati svoje najveće hitove. U jednom trenutku je pozvala na binu prijatelja i pjevača Srećka Krečara, kojeg je vidjela u publici.

- Srećka znam otkad sam mala bila. Voljela bih da bar jednu pjesmu otpjevamo zajedno, ako nije problem - rekla je Prija i nešto mu šapnula, a on je pristao.

- Dobra večer, Kragujevac. Hvala ti - rekao je Srećko, pa zajedno sa Prijom otpevao pjesmu "Hej, otkad sam se rodio". Publika je još jednom raspametila Priju, koja je krenula plakati, iako je više puta ponovila da ne želi.

- Prijo, mi te volimo! Prijo, volimo te! - skandirali su iz publike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:03