IDE LEOVIM STOPAMA?

Alex Rodriguez opet kao momak živi: Naprasno došao kraj vezi s 25-godišnjom ljepoticom

Iako su se razišli, on i Kathryne ostali su prijatelji, a on se odlučio fokusirati na obitelj i vlastiti biznis

Alex Rodriguez i Kathryne Padgett

 Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša zvijezda bejzbola Alex Rodriguez (47) još uvijek kao momak živi! Bivša zvijezda Yankeesa prekinuo je s djevojkom, fitness modelom i bodibildericom Kathryne Padgett (25), doznaje Page Six.

"I dalje su jako dobri prijatelji, samo što više nisu zajedno. Prekinuli su, ali su i dalje jako bliski. Sve je dobro među njima. Alex se zabavlja i druži sa svojom obitelji", rekao je izvor.

Alex je viđen na Sveučilištu u Miamiju na jednoj nogometnoj utakmici sa svojim kćerima, a da je ponovno slobodan potvrdio je i objavom na Instagramu. Uslikao je svoj obrok ispred televizora i kratko napisao: ‘Večera za jednu osobu... Vrijeme je za igru Yankeesa.‘

Iako su se razišli, on i Kathryne ostali su prijatelji, a on se odlučio fokusirati na obitelj i vlastiti biznis. Prvi su put viđeni zajedno u siječnju ove godine na jednoj utakmici, a zatim su kasnije viđeni i kako zajedno prate košarku. U lipnju ove godine zajedno su se odmarali na luksuznoj jahti u Italiji, a također su se družili s njegovim prijateljima i na Ibizi.

image

Kathryne Padgett

Instagram

No izvori bliski bivšoj zvijezdi bejzbola tvrde da njihova veza ionako nikada nije bila ozbiljna. "Kathryne je sjajna cura, ali to među njima nije ništa ozbiljno. Samo izlaze na spojeve. Zabavljaju se, to je sve", rekao je jednom prilikom izvor.

Padgett je također prva žena s kojom je Rodriguez viđen u javnosti otkako je 2021. prekinuo s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez, koja se nedavno udala za svoju staru ljubav, Bena Afflecka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:42