VELIKA ČAST

Ali MacGraw i Ryan O‘Neal uoči Valentinova dobili zvijezde na Stazi slavnih

Film "Ljubavna priča" postala je kulturni fenomen, nominirana je za sedam Oscara i osvojila je jedan za najbolju originalnu glazbu
 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia

Glumci Ali MacGraw i Ryan O'Neal, koji su glumili tragični mladi par u romantičnoj drami "Ljubavna priča" iz 1970. godine, neposredno uoči Valentinova u petak počašćeni su zvijezdama na holivudskoj Stazi slavnih.

"Tko bi mogao pomisliti da ću završiti sa zvijezdom na Stazi slavnih? ..Pa, to je dosta dobro ", rekao je O'Neal (79) na svečanosti koja je zbog covida-19 održana online.

Glumica MacGraw (81) istaknula je da je to "zapanjujuća" čast. "Apsolutno ne mogu vjerovati da sam na ovoj stazi", rekla je.

Film "Ljubavna priča" postala je kulturni fenomen, nominirana je za sedam Oscara i osvojila je jedan za najbolju originalnu glazbu.

Veliki hit svog vremena, dirljiva filmska ljubavna priča svoje je junake preko noći učinio zvijezdama.

Priča govori o ljubavi između Jenny, duhovite, šarmantne i pametne studentice glazbe, i Olivera, studenta prava i nasljednika bogate, ugledne obitelji, i iskušenjima koja je ta ljubav morala proći sve do svog tragičnog kraja kada Jenny umire od leukemije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2023 15:16