UHVAĆENA!

Amber Heard na stupu srama, priznala je da je lagala: ‘Nisam uplatila milijune dječjoj bolnici...‘

Amber Heard tvrdi da nikada nije bila zainteresirana za novac bivšeg supruga Johnnyja Deppa

Amber Heard

 Steve Helber/Afp

Amber Heard konačno priznaje da nije donirala 3,5 milijuna dolara ACLU-u od ukupno 7 milijuna dolara koji su joj pripali nakon razvoda od slavnoga glumca Johnnyja Deppa.

Glumica je, pod prisegom u Deppovu slučaju klevete 2020. u Velikoj Britaniji, na sudu rekla da nije uplatila cijelu donaciju u dobrotvorne svrhe jer ju je spriječilo to što ju je njezin bivši suprug, Depp, tužio za 50 milijuna dolara u ožujku 2019.

- Ukupno je donirano 7 milijuna dolara, podijelila sam novac između ACLU-a i Dječje bolnice u Los Angelesu, izjavila je 36-godišnja glumica u intervjuu 2018. u nizozemskoj TV emisiji 'RTL Late Night' dodavši 'da taj novac nije htjela'.

image

Amber Heard

Steve Helber/POOL/AFP

Glumica je donirala 350.000 dolara u prosincu 2018. te od tada nije uplatila donaciju.

Također tvrdi da nikada nije bila zainteresirana za novac Johnnyja Deppa, a na sudu je izjavila da namjerava ispoštovati svoja obećanja te da bi to napravila kada bi je on prestao tužiti. Heard je nakon razvoda 2016. zaprijetila Deppu da će zatražiti zabranu prilaska ako ne nastavi financijski podržavati njen način života.

Glumičina odvjetnica Elaine Bredehoft pitala je zašto je prihvatila nagodbu od Deppa od 7 milijuna dolara, na što je ona odgovorila:

- Nije me bilo briga za novac. Rečeno mi je da ako ne pristanem na broj koji se može poništiti, nikada se nećemo nagoditi. Uzela sam daleko manje od onoga što mi je bilo ponuđeno i na što sam imala pravo.

Heard je zamolila Deppa da prestane plasirati priče u medije na što je pristao, ali samo ako ona pristane na njegove uvjete.

image

Johnny Depp

Steve Helber/POOL/AFP

- Želi od mene da odustanem od tužbe, da ponovno budemo skupa te da odem s njim na turneju autobusom što je nemoguće, objašnjava.

- Johnny je rekao da će me uništiti, da više nikada neću raditi, uništit će moju karijeru, govori glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:05