SIGURNA ZONA

Amber Heard s bliskom prijateljicom snimljena u Izraelu: Uživale su u popularnom kafiću

Heard se trenutačno oporavlja od velike pravne bitke s bivšim suprugom, glumcem Johnnyjem Deppom.

Amber Heard

 EVELYN HOCKSTEIN/POOL/AFP

Glumica Amber Heard viđena je početkom ovog tjedna u jednom restoranu u Tel Avivu, piše Israel Hayom. Vjeruje se da je bivša supruga Johnnyja Deppa u Izrael stigla tijekom vikenda.

U objavama na društvenim mrežama, koje Israel Hayom prenosi, navodi se da je Heard uočena kako sjedi s Eve Barlow, židovskom novinarkom i aktivistkinjom, koja je jedna od glumičinih najbližih prijateljica, a bile su u HaBasti, popularnom kafiću u središtu Tel Aviva.

Heard se trenutačno oporavlja od velike pravne bitke s bivšim suprugom, glumcem Johnnyjem Deppom. Kako smo već pisali, slučaj je izgubila i određeno joj je da Deppu mora isplatiti više od 10 milijuna američkih dolara. Međutim, sudac je također odlučio da će Heard dobiti dva milijuna dolara odštete, nakon što je pokrenuta protutužba.

Depp je tužio svoju bivšu suprugu za odštetu od 50 milijuna dolara zbog istupa u Washington Postu iz 2018. u kojem je Heard tvrdila da je prošla obiteljsko zlostavljanje, premda nije tada imenovala Deppa kao zlostavljača. Inače, više od 6000 stranica predraspravnih sudskih dokumenata otpečaćeno je tijekom vikenda otkrivajući u njima niz ružnih optužbi koje nisu iznesene tijekom samog suđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:38