BIJEG

Amber Heard trajno napustila Hollywod i u tajnosti se preselila u Madrid: Ne zna se ni gdje joj je cura

Glumica je prvo navodno imala iznajmljenu kuću na Majorci, a potom se preselila blizu glavnog grada s kćeri Oonagh

Amber Heard  i Oonagh Paige Heard

 Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Krah braka Amber Heard i Johnnyja Deppa, kao i sudski procesi koji su uslijedili, praćeni od cijelog svijeta tema su nove knjige. Depp će biti glavna zvijezda večeri Filmskog festivala u Cannesu koji predstoji, a Heard je prema pisanju Daily Maila odlučila napustiti Hollywood. U javnosti je nema praktički od završetka suđenja za klevetu u Virginiji prošle godine, kojim je utvrđeno da je klevetala svog bivšeg supruga. Britanski tabloid sada navodi da se glumica diskretno preselila u Španjolsku sa svojom malom kćeri Oonagh.

image

Amber Heard i Eve Barlow

Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Govori španjolski i sretna je tamo, odgaja svoju kćer daleko od buke. Mislim da joj se ne žuri vratiti na posao ili u Hollywood, ali vjerojatno će se vratiti kad bude vrijeme, za pravi projekt", kazala je neimenovana glumičina prijateljica. Glumica hita "Aquaman" prodala je svoj dom u Yucca Valleyu u Kaliforniji u srpnju prošle godine za 1,1 milijun dolara, što je gotovo dvostruko više od onoga što je platila za njega. Zatim je u listopadu fotografirana na plaži na Majorci s djevojkom Eve Barlow. U to se vrijeme pričalo da živi u unajmljenoj kući na otoku. Međutim, Daily Mailu je rečeno da se Heard sada trajno preselila u novi dom izvan Madrida s dvogodišnjom Oonaghom.

Heard nije radila od "Aquamana i izgubljenog kraljevstva" 2021. te trilera skromnog budžeta "In The Fire" prošlog proljeća. Nije poznato ni je li Heard još uvijek s Eve Barlow, koja je ostala u Los Angelesu i radi kao spisateljica. Na Božić je Barlow objavila esej u kojem je rekla da je "tražila optimizam na kraju godine koji joj je promijenio život", što su mnogi shvatili kao objavu da se razišla s Amber.

"Danas sam se podsjetila na prekrasan odlomak iz pjesme Halila Džubrana o tome zašto snagu moramo obnoviti i revitalizirati u sebi, često sami", napisala je.

image

Johnny Depp

Shutterstock Editorial/Profimedia

U međuvremenu, Depp je proveo odmor na svom otoku Little Parrot Cay na Bahamima sa Sandrom, udovicom njegovog prijatelja Jeffa Becka i njezinom prijateljicom Wendy, majkom pjevačice Joss Stone.

Depp će 22. i 23. svibnja svirati u Royal Albert Hallu u Londonu na dobrotvornoj večeri Jeffa Becka za podršku udrugama za životinje. Kasnije tijekom ljeta vratit će se kinu režirajući film o umjetniku Modiglianiju, a zatim će krenuti na put sa svojim bendom The Hollywood Vampires.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:26