'RADIŠ BUDALU OD MENE'

Amber je Deppa dovela do ludila jer ga je varala s manekenkom Carom Delevingne?

 Getty

Amber Heard u petak je zatražila zabranu prilaska i podnijela zahtjev za rastavu braka od slavnog glumca Johnnyja Deppa, a kao razlog je navela nasilnu Deppovu narav. A kako sada piše Radar Online, jedan od izvora bliskih, sad već bivšem paru, kao razlog obiteljskog nasilja navodi glasine prema kojima je Amber Deppa varala s manekenkom Carom Delevingne.

Da mu je Amber nevjerna, Depp je navodno posumnjao još 2014. godine nakon što su se njih dvije zbližile kada je glumac iznajmio vilu u sjevernom dijelu Londona.

- Njihovo prijateljstvo koje je s vremenom bivalo sve bliže i bliže dovelo je do kraja braka s Johnnyjem. Stalno su bile zajedno, a nisu se ni trudile sakriti da se sviđaju jedna drugoj - rekao je izvor za Radar Online. Stvari su bile tim gore što Depp nikako nije volio Delevingne.

- Cara je za njega odvratna i smatra da prema njemu nema poštovanja, a od svog osoblja je tražio da mu jave svaki put kad bi se našla u blizini njegove supruge - ispričao je izvor.

Dodao je da Depp nije volio još neke od Amberinih prijatelja, ali da mu je Cara bila posebno odbojna. Heard je u vezi sa ženom bila prije nego što je uplovila u bračnu luku s Deppom, a Cara je trenutačno u vezi s glazbenicom Annie Clark. No veze u kojima su bile, Amber i Caru navodno nisu spriječile da svoje osjećaje javno ne pokazuju. Kako svjedoci upoznati sa situacijom tvrde, Deppa je to dovelo do ludila.

- Jednom je prilikom vrištao na nju i vikao joj kako od njega radi budalu - piše Radar. Amber i Depp vezu su započeli 2012. godine kada su se upoznali na setu filma 'The Rum Diary'. Vjenčali su se u veljači 2015. godine na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu. Poslije 14 zajedničkih godina Depp je u lipnju 2012. okončao vezu s glumicom Vanessom Paradis s kojom je ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:25