ŠOKANTNI DETALJI

Amber je svako malo tukla Deppa, a kad ni to nije upalilo - dočekao ga njezin izmet na krevetu

‘Nisam te udarila, samo sam te lupila‘ - rekla je Amber Heard svome bivšem suprugu

Amber Heard i Johnny Depp na sudu

 AFP

Sudska trakavica između bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard nastavlja se. Porota je na suđenju imala prilike čuti audio snimke Deppa i Heard kako raspravljaju o tučnjavi koja se ranije dogodila. Na snimci se čuje Deppa kako navodi da ga je Amber udarila vratima kupaonice o glavu. Čini se da je snimke snimio sam Depp. Bio je to prvi put da se na suđenju čuo Heardin glas s obzirom na to da bi ona trebala svjedočiti kasnije.

Na jednoj snimci Heard govori Deppu: "Nisam te udarila. Žao mi je što te nisam pošteno ošamarila po licu. Pljusnula sam te, nisam te udarila šakom."

"Nemoj mi govoriti o tome kakav je osjećaj kad te netko udari šakom", odgovara joj Depp.

"Prisustvovao si u puno svađa, već dulje vrijeme si u tome. Nisi dobio udarac. Lupila sam te. Žao mi je što sam to napravila, ali nisam te udarila. Nisam te je*** udarila. Ne znam kakav je bio pokret moje ruke. Dobro si. Nisam te ozlijedila, nisam te udarila, lupila sam te. Ne sjedim ovdje i stvaram farsu od toga. Koja si ti je*** beba", odgovorila mu je Heard, pa nastavila: "Ti si takva beba! Je*** odrasti, Johnny."

Kada joj je Depp odgovorio da je to bila fizička tučnjava, Heard je rekla: "Jesam, fizički sam te napala."

Sudu je puštena još jedna audio snimka na kojoj se čuje kako ga Heard naziva 'je*** smećem'. "Zašto ne odje***. Puši si k***, škrto staro govno!"

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

Osvrnula se i na Deppova sina Jacka, sarkastično izjavivši: "Nadam se da će Jacka očuh bolje naučiti kako da bude pravi muškarac jer tebi to tako dobro ide."

Također se moglo čuti kako Depp govori da ga je Heard 'vratima kupaonice udarila u glavu.' "Bio si uzrujan zbog toga što sam bila na Ambienu, puno se toga događalo", odgovorila je Heard.

Bacala lonce i tave na njega, on se skrivao u kupaonici

U drugom dijelu snimke Depp spominje incident koji se odvio dok su živjeli u Australiji, a on je otišao u 'najmanje pet kupaonica i dvije spavaće sobe'.

"Bježiš od rješenja. Ne možemo riješiti stvar ako ti bježiš u kupaonicu!", ljutito mu poručuje Amber, na što Depp odgovara: "Ni boksač ne može odraditi 12 rundi bez pauze."

Kasnije se u raspravi požalio da je Heard bacala 'je*** lonce na njega'. "To je drugo, samo zato što sam bacila lonce i tave na tebe ne znači da možeš doći i kucati na vrata", odgovara Heard.

"Čini se da me smatraš kukavicom", rekao joj je Depp.

Tijekom suđenja, Depp je izjavio: "Ono što ste upravo mogli čuti je agresivan ton i stav gospođice Heard, kao i njezina potreba za konstantnom svađom. Ne znam je li to bila potreba za pažnjom. Ali to je zvuk na koji sam se ja već jako navikao, na prepirke, podizanje glasa kako bih uopće mogao reći što mislim o cijeloj situaciji."

image

Johnny Depp

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

Udarila ga vratima kupaonice u glavu

Ispričao je i kako je, dok je živio s njom u Los Angelesu, Heard došla i lupala mu na vrata. "Došla je lupati na vrata, nisam joj odgovorio. Tuširao sam se, nisam se više htio baviti tim sarkastičnim, ponižavajućim, agresivnim, nasilnim, toksičnim pljuvanjem. Nastavila je lupati po vratima, a kad sam konačno izašao ispod tuša, otvorio sam vrata kupaonice otprilike toliko (rukom je pokazao mali prostor, op.a.) da bih mogao dobro pridržati vrata u slučaju da mi pokuša upasti unutra. I bio sam u pravu, ona je upravo to učinila. Svom težinom je gurala vrata pokušavajući ući, a ja sam gurao s druge strane jer je nisam htio pustiti unutra", ispričao je Depp pa nastavio:

"Kad su se vrata zamalo zatvorila do kraja, vrisnula je od boli: 'Jao, moji nožni prsti', pa sam u toj sekundi pomislio da joj je noga možda zapela ispod vrata. Mislio sam da se ozlijedila pa sam kleknuo da pogledam. Kad sam kleknuo, udarila me vratima kupaonice u glavu. Bio sam potpuno zatečen tim užasnim potezom pa sam ustao. U tom trenutku vrata su bila otvorena, ustao sam i rekao: 'Što je to bilo?' A njezin sljedeći potez bio je udarac, udarila me u čeljust."

image

Johnny Depp

Evelyn Hockstein/POOL/AFP
image

Johnny Depp

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

Slomljeni nos

Depp je govorio i o drugom incidentu u kojem je Amber slomila nos. "Išao sam u svoj ured. Počela me divljački udarati u potiljak, po jednoj strani moje glave. I to svime što je mogla dohvatiti. Pokušao sam izbjeći taj napad", rekao je Depp, a zatim je ustao i odglumio tu scenu.

"Prošao sam polukat kuće i dok sam se približavao vratima, dobio sam iznenadni udarac s leđa. Prvobitni instinkt bio mi je da se sagnem i pokrijem po glavi. Štitio sam svoje lice, ali ona je mahnito zamahnula rukama. Podigao sam ruke i uspio je dohvatiti u medvjeđi zagrljaj samo da je spriječim da me više ne udara", rekao je glumac.

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

U tom trenutku Heard je optužila Deppa da ju je udario glavom i rekla: "Bravo, Johnny, slomio si mi nos." Depp je zatim zanijekao da ju je udario glavom i rekao da je to bio 'slučajni kontakt'. Heard mu je nakon toga pokazala krvavu maramicu, a kad ju je išao provjeriti u kanti za smeće, 'shvatio je da je to bio lak za nokte'.

No, takvih je situacija bilo još. Kada su u prosincu 2015. boravili na Deppovom privatnom otoku na Bahamima s kćeri Lili-Rose, Amber je navodno Deppu bacila limenku u glavu. "Svađa je eskalirala i ona se jednostavno sagnula po limenku i bacila mi je u lice. Pogodila me u nos i čelo. To je bome boljelo", rekao je Depp.

image

Johnny Depp

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

Amberin 30. rođendan

Kada se trebala održati proslava Amberina 30. rođendana, Depp je dva sata kasnio zbog sastanka s računovođama na kojemu je raspravljao o šokantnom stanju svojih financija. Tako je tijekom te večere bio 'hladan' prema njoj zbog financijskih problema, a kada se kasnije Amber pokušala posvađati s njim, otišao je u krevet.

"Gospođa Heard je ušla u spavaću sobu dok sam ja ležao na svojoj strani kreveta i čitao. Još uvijek je prigovarala zbog svih nepravdi koje sam joj učinio tog dana, rekla mi je da sam nepouzdan i da sam užasna osoba. Uopće se nisam verbalno angažirao u toj raspravi. Nisam trzao na njezine prigovore pa je ustala s kreveta, obišla ga i nekoliko me puta udarila u lice, glavu i vrat s bilo čime što je mogla dohvatiti. Ustao sam iz kreveta, uhvatio je za ramena, posjeo je na krevet i rekao da odlazim i da me ne pokušava zaustaviti. Odlazim. Ona je tad ustala s kreveta i bacila se na mene na vratima naše spavaće sobe. Pitao sam je što želi učiniti, želi li me ponovno udariti. Rekao sam - hajde, udari me. I BAM. Želiš li još jedan? BAM. Dvaput me udarila. Dobro, sada si valjda završila. Uhvatio sam je za ramena, otpratio do kreveta i rekao joj da me ne slijedi jer odlazim. Tada je napustio njihov dom i otišao u svoju drugu kuću, a bilo je 4.30 ujutro.

image

Johnny Depp

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

Slučaj 'fekalije'

Ispričao je i da se planirao vratiti i pokupiti neke svoje stvari dok Heard nije bila kod kuće, no njegov tjelohranitelj rekao mu je da to ne čini.

"Dobio sam neke informacije koje su bile apsurdne, groteskne i okrutne. Pokazao mi je fotografiju na svome mobitelu i tada sam vidio u čemu je problem. To je bila fotografija našeg kreveta, a na mojoj strani kreveta ležale su ljudske fekalije, pa sam shvatio zašto me upozorio da nije dobar trenutak da odem tamo. Moja prva reakcija na to bila je da sam se nasmijao. To je bilo tako bizarno i groteskno da sam se mogao samo nasmijati, tako da tog dana nisam otišao po stvari", ispričao je Depp.

Otkrio je i da je 21. svibnja 2016. godine posljednji put vidio Heard prije njihova razvoda, a ona je tada spomenula incident s fekalijama.

"Pokušala je okriviti pse za to. Psi su jorkiji, svaki teži oko 4 kilograma. Fotografija koju sam vidio, a živio sam s tim psima dugo godina, živjela je i Hilda Vargas, žena koja je uz mene već više od 30 godina i koja je to fotografirala. Poznavala je te pse jednako dobro kao i ja i znala da je da to nisu oni učinili", rekao je Depp.

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/POOL/AFP

Posljednji susret

Depp je izjavio da je Heard izmislila tvrdnje o tome da ju je on udario. "Išao sam prema kuhinji kad je iznenada u kuću utrčao Amberina prijateljica Rocky Pennington i počela vikati - 'Ostavi je na miru, Johnny!' Stajao sam pored hladnjaka, bio sam udaljen nekih šest metara. Ona je sjedila na kauču, a onda je počelo vrištanje. Ja sam udaljen šest metara od nje, a ona tamo ima Rocky koja joj drži leđa. 'Prestani me udarati, Johnny - vrištala je svojim najboljim uzrujanim glasom. 'Prestani me udarati.' Tada su moji tjelohranitelji Jerry Judge i Sean Bett ušli u prostoriju. Heard je rekla da je to zadnji put da ću je udariti, posljednji put da ću joj to ikada učiniti. Dok sam ja udaljen od nje dobrih šest metara", rekao je Depp.

Njegove su izjave nastavak jučerašnjeg svjedočenja pred sedmeročlanom porotom kada je izjavio da su Heardine optužbe za obiteljsko nasilje protiv njega neistinite.

Depp je u utorak rekao da je odrastao uz majku koju je opisao kao "prilično nasilnu" i "prilično okrutnu".

"Braća, sestre i ja u svojem domu nikada nismo osjećali sigurnost. Jedino što smo mogli učiniti je, zapravo, pokušati se 'povući' s prve linije fronte", rekao je glumac.

Jedan od odvjetnika u srijedu je Deppa upitao zbog čega je ostao s Amber Heard ako ga je, kako tvrdi, zlostavljala.

"Siguran sam da je to na neki način povezano s činjenicom da je moj otac ostao u domu pošto bi ga moja majka pretukla", odgovorio je Depp.

Unatoč navodnom zlostavljanju, Depp je kazao kako se bojao da će Heard pokušati počiniti samoubojstvo poput njegove majke nakon što ju je njegov otac napustio.

"Nisam joj želio slomiti srce. Kad je otac otišao, moja majka se pokušala ubiti. Bila je to izravna posljedica očeva odlaska.Ta je slika ostala u mojoj glavi", kazao je, dodavši da bi ga Heard zaustavljala svaki put kad ju je želio napustiti, govoreći mu da će bez njega umrijeti.

"Gospođa Heard je nekoliko puta spominjala samoubojstvo, a toga sam se bojao. Nekoliko me puta, kad sam je pokušao napustiti, zaustavila vrišteći da ne može živjeti bez mene".

Heard još uvijek nije odgovorila na najnovije optužbe koje su iznesene protiv nje.

Depp ju je tužio za klevetu zbog članka koji je 2018. godine napisala za Washington Post i u kojemu iznosi vlastita iskustva s obiteljskim nasiljem. Premda nije spomenula Deppa imenom, raniji događaji su ukazivali na to da piše o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:08