‘LJUBAVNI DNEVNIK‘

Amber je udarala i bivše; otkrivene i ljubavne poruke Deppu: ‘Želim te rastrgati, proždirati...‘

Sudu je pokazan Deppov i Heardin ‘ljubavni dnevnik‘ u koji su oboje pisali jedno drugome

Ljubavni dnevnik Amber Heard

 AFP

Odvjetnički tim slavnog glumca Johnnyja Deppa završio je unakrsno ispitivanje Amber Heard nakon dva dana, navodeći i njezinu prethodnu vezu s Jamesom Francom kao i optužbe da je zlostavljala svoju bivšu djevojku.

Deppova odvjetnica Camille Vasquez unakrsno ispitivanje završila je pozivajući se na navode da je Heard 2009. godine udarila bivšu djevojku Tasyu van Ree, a tome su navodno svjedočila dva policajca. Heard joj je strgnula ogrlicu te je bila uhićena, no optužbe su brzo odbačene.

"Johnny Depp nije jedini vaš partner kojeg ste napali", rekla je Vasquez.

"Nikada nisam napala nijednog partnera. Nikada nisam napala gospodina Deppa ili bilo koju drugu osobu s kojom sam bila romantično povezana", inzistirala je Heard.

"Nemam više pitanja, časni Sude", odgovorila je Vasquez, završivši tako dvodnevno unakrsno ispitivanje.

Ranije je odvjetnica pitala Amber zašto ju je James Franco posjetio u njezinu penthouseu u Los Angelesu u svibnju 2016., dan nakon nasilne svađe s Deppom koja je ujedno bila i posljednja kap koja je prelila čašu u njihovu braku.

Na sudu je ranije rečeno da je Depp bio izrazito ljubomoran na Franca i da je mislio da Heard ima aferu s njim. Poroti je prikazan video njih dvoje koji je nastao u dizalu stambene zgrade.

"Znali ste da je gospodin Depp bio izvan grada 22. svibnja 2016., zar ne?", pitala je Vasquez, dodavši da se posjet dogodio dan nakon što je Heard promijenila sve brave.

"Nisam znala njegov raspored", odgovorila je glumica.

Posjet Jamesa Franca

"On mi je bio prijatelj i živio je doslovno u susjedstvu. Iscrpila sam svoju mrežu podrške i bila sam sretna što mogu dobiti malo prijateljstva, koliko je to tada bilo moguće", odgovorila je Heard.

Njezina odvjetnica Elaine Bredehoft pitala ju je o snimkama nadzorne kamere iz zgrade, koje su pokazale da se našla s Francom u dizalu nešto prije 23 sata te iste večeri. Na snimci se vidi kako on naslanja svoju glavu na Heardino rame na prisan način.

"Nakon što je vidio moj izraz lica, stavio je glavu na moje rame. Dotaknuo mi je i jednu stranu lica, također", odgovorila je glumica.

Heard tvrdi da je Depp prethodne večeri bacio telefon na nju, što joj je ostavilo modricu na obrazu. Na sudu je izjavila da joj je Franco 'dodirnuo stranu lica i tako odgovorio na ono što je vidio.'

image

Amber Heard

Brendan Smialowski/POOL/AFP

Izbačena iz 'Aquamana'?

Ranije je sud imao prilike čuti i svađu između Deppa i Heard u kojoj mu ona poručuje: 'Popuši mi k***!'

"Ti puši k***!", odgovorio joj je Depp i dodao: "Popuši svoj k***."

Heard mu je na to odgovorila da žali što je povjerovala u 'sve laži koje je prodao' te je nazvala Deppa 'ispranim komadom govna' i 'prodanom dušom'.

"Ti si šala", poručila mu je Heard, a on joj je sarkastično odgovorio: "Ja sam šala u industriji, Amber?" i zatim zajedljivo dodao: "Aquamannnnnn."

"21 što god. Nikoga nije briga", odgovara mu Heard, pritom se referirajući na film "21 Jump Street", koji je zaslužan za Deppov veliki proboj u 20-ima.

Odvjetnica Vasquez zatim je upitala Heard je li istina da joj je zahvaljujući Deppu dobila glavnu ulogu u 'Aquamanu'.

"Molim? Ne, gospođo Vasquez, dobila sam tu ulogu na audiciji", odgovorila joj je Heard.

"Vi ste bili ljubomorni u ovoj vezi?", nastavlja s pitanjima Vasquez.

"Johnny je uvijek bio jako ljubomoran kada bih radila", odgovorila je glumica i dodala da je na kraju bila oslobođena ugovorne obveze vezane uz snimanje nastavka filma 'Aquaman', ali je uspjela ostati u filmu. Međutim, ne zna koliko će se dugo pojavljivati nakon što se film prikaže u kinima. Na pitanje je li zamijenjena u filmu koji bi trebao izaći sljedeće godine, Heard je rekla da su je 'oslobodili ugovora'. Također je dodala da se morala 'boriti' da zadrži svoju ulogu Mere, dodavši da 'ne zna koliko će biti prikazana u finalnoj verziji filma'.

Sukob s Deppovim odvjetnikom

Na sudu se začuo smijeh kada je porota čula tweet koji je Heard poslala bivšem Deppovu odvjetniku Adamu Waldmanu u ožujku 2021. Tvrdi da su Waldmanove izjave da su njezine tvrdnje 'prevara' bile klevetničke i da su temelj njezine protutužbe kojom traži 100 milijuna dolara od bivšeg supruga.

Kao odgovor na Waldmanov komentar o tome da su njezine ozljede lažne, Heard je napisala: "Da, gospodine Waldman, možda ću se ovom prilikom našminkati, ali vi ćete u svakoj prilici i dalje biti niski."

Vasquez je pokušala prikazati Heard kao agresora u toj vezi, pustivši audiosnimku na kojoj se čuje njezino priznanje da je udarila Deppa. Odvjetnica ju je zatim upitala je li udarila Deppa 'više puta'.

Heard je odgovorila da je 'puno puta morala upotrijebiti svoje tijelo da bi se obranila. Da je to značilo razliku između bolnog lica i slomljena nosa, možete se kladiti da bih koristila svoje tijelo za obranu.'

Odvjetnica ju je pitala i je li ona bila 'početni agresivac' koji bi započeo svađu, a Heard joj je rekla da ako bi je Depp gušio, onda bi ona bila prva osoba koja bi njega ošamarila.

image

Camille Vasquez i Johnny Depp

Brendan Smialowski/POOL/AFP

Također je zanijekala da su fotografije nastale nakon njihove posljednje svađe u svibnju 2016., prije nego što je podnijela zahtjev za razvod, namontirane.

Vasquez je poroti pokazala dvije fotografije, jednu pored druge, koje je Heard snimila, a na kojima se vidi crvenog lica i s modricom na licu.

"Uredili ste ove fotografije?", pitala je odvjetnica, na što je Heard odgovorila: "Nikad."

Zatim ju je odvjetnica pitala je li pojačala zasićenost fotografije kako bi joj lice izgledalo crvenije, a ona joj je odgovorila da 'to nije točno, nije dirala zasićenost fotografije.'

image

Fotografije Amber Heard

Brendan Smialowski/POOL/AFP

Depp ne gleda Amber u oči

Heard je na sudu rekla da je pravi razlog zašto je Depp ne može pogledati u oči taj što je 'kriv'. Deppovi odvjetnici ranije su tvrdili da se Depp zakleo da je više nikada neće pogledati u oči nakon što se razvedu.

Drhtavim usnama, Heard je rekao: 'Zato što je kriv. On zna da laže, inače zašto me ne može pogledati? Preživjela sam tog čovjeka, tu sam i mogu ga pogledati u oči.'

Dok je to govorila, zurila je u Deppa koji je spustio glavu i razgovarao sa svojim odvjetnicima, odbijajući susresti njezin pogled. Sud je prethodno čuo audiosnimku iz srpnja 2016., nakon razvoda, u kojoj Depp izjavljuje da mu ona 'nikad više neće vidjeti oči'.

Heard je pak rekla da ju je Depp zapravo gledao u oči otkako su se razveli, a na posredovanju prije razvoda u srpnju 2016. to je učinio 'više puta'. Također ju je poljubio i dao joj poruku na kojoj je pisalo 'Voljet ću te živu ili mrtvu' s njegovim novim brojem.

U audiozapisu koji je pušten na sudu, porota je mogla čuti kako Heard moli Johnnyja da ne odlazi dok je bio u posjeti njihovoj kćeri. Depp ju je tada preklinjao: "Zašto jednostavno ne kažeš - 'u redu, dušo, razumijem, ići ću kući, a ti radi svoje i druži se sa svojom kćeri pa se vidimo za nekoliko sati i razgovarat ćemo o tome.' Je li tako teško to reći? Ili mi je*** mrziš? Molim te, to nije tako teško, ok?"

"Ne želim stajati ovdje na prilazu i raspravljati se s tobom", odgovorila mu je Heard, na što je on također rekao da to ne želi. Glumica je rekla odvjetnici Vasquez da je samo pokušavala spriječiti Deppa da nastavi i dalje konzumirati droge.

image

Johnny Depp

Brendan Smialowski/POOL/AFP

Otkriven 'ljubavni dnevnik' slavnog para

Sudu je pokazan Deppov i Heardin 'ljubavni dnevnik' u koji su oboje pisali jedno drugome.

U zapisu dnevnika od 22. svibnja 2015. stoji Heardina poruka: "Prava ljubav nije samo ludilo strasti ili biranje sigurnosti mira. Radi se o tome da imamo oboje. Vidjela sam u tebi pravo prijateljstvo i poštovanje, ali još uvijek te više nego ikada želim rastrgati, proždirati i uživati ​​u okusu."

Bilješka od 22. srpnja navodi: "Mužu moj, sretan medeni mjesec."

U bilješci od 8. travnja 2016., Heard je napisala: "Žao mi je što poludim. Žao mi je što sam te povrijedila. Baš kao i ti, mogu postati zla kada me povrijede." Dodala je i da joj je žao zbog 'njezine strane' u i da ne postoji 'dovoljno dobar razlog da ga povrijedi'.

U bilješci od 1. kolovoza 2015. piše: "Jedva sam dočekala da ti kažem koliko te obožavam. Nisam mogla ni zamisliti ljepši medeni mjesec."

image

Poruke iz 'ljubavnog dnevnika' Amber Heard i Johnnyja Deppa

Brendan Smialowski/POOL/AFP
image

Poruke iz 'ljubavnog dnevnika' Amber Heard i Johnnyja Deppa

Brendan Smialowski/POOL/AFP

Sljedećeg dana napisala je da joj Depp nedostaje te ga je nazvala "dragim mužem punim ljubavi".

Heard je na sudu rekla da je "dnevnik bio više ljubavna bilježnica i dio komunikacije".

"Bilo mi je važno pokušati njegovati što je više mira moguće", zaključila je.

Odvjetnica Vasquez upitala ju je i je li to 'također prilika da se ispriča gospodinu Deppu za svoje ponašanje', na što je Heard odgovorila da je 'važno ispričati se' kako bi se prestalo sa svađama.

U bilješci pod datumom 17. kolovoza 2015. Amber je napisala: "Žao mi je što sam tako jako protresla volan. Prokletstvo, volim te Johnny, vezana sam za tebe zauvijek. Daj da pokušam ovo popraviti, daj da pokušam ovo zakrpati. Zaslužuješ. Trebam te... Ti si moj kamen temeljac, moje srce, moje sve. Mrzim kad se svađamo. Volim te više od svega. Trebam te, volim te."

Sudu je također pokazan i pravi nož koji je Heard kupila Deppu na poklon 2012. godine. Na njemu stoji natpis 'Hasta la muerte', odnosno 'Do smrti'. Heard je posvjedočila da je Depp govorio da je 'jedini izlaz iz njihove veze smrt', zbog čega je tako napisala posvetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:04