CADY GROVES

AMERIČKA COUNTRY PJEVAČICA UMRLA U 31. GODINI Ovo je već treća velika tragedija u njenoj obitelji: 'Počivaj u miru mala sestrice'

 
 MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

30-godišnja američka country pjevačica Cady Groves koja je umrla u subotu u svom domu u Nashvilleu, preminula je prirodnom smrću, iako se prvo nagađalo o samoubojstvu. Kako je izvijestila njezina obitelj, pjevačica je preminula nakon borbe sa zdravstvenim problemima, piše Daily Mail.

Njezin brat Cody tužnu vijest objavio je na svom Twitteru.

"Cady je napustila ovaj svijet. Još ne znamo sve pojedinosti o njezinoj smrti, ali obitelj ih pokušava saznati i obavijestit ćemo vas o tome. Počivaj u miru mala sestrice”, napisao je.

Iako su se na društvenim mrežama pojavile razne spekulacije o smrti njegove sestre, vrlo je jasno naglasio da nije riječ o samoubojstvu.

“Obdukcija tijela je završena i nije bilo naznaka samoozljeđivanja ili bilo čega drugoga. Cady je umrla prirodnom smrću”, otkrio je te dodao da je njegova sestra imala zdravstvenih problema prošle jeseni.

Cady i Cody izgubili su braću, Caseyja i Kellyja, koji su umrli 2007., odnosno 2014. godine, obojica u 28. godini života zbog predoziranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:27