AMANDA SEYFRIED

Američka glumica danas žali što se na početku karijere skinula pred kamerama: ‘Imala sam 19...‘

Nakon što je film ‘Mean Girls‘ u kojem je glumila objavljen u proljeće 2004., glumičina karijera je naglo procvala

Amanda Seyfried

 Universal/Planet/Profimedia

Američka glumica Amanda Seyfried otkrila je da joj je žao što kao mlada glumica na početku karijere nije imala hrabrosti oduprijeti se pritisku da se ne skine pred kamerama.

image

Amanda Seyfried

Angela Weiss/Afp

- Imam 19 godina, hodam okolo bez donjeg rublja. Kako sam dopustila da se to dogodi?, pita se Seyfried koja sada ima 36 godina.

- Znam zašto. Imala sam 19 godina i nisam željela nikoga uzrujati i željela sam zadržati svoj posao, govori glumica za Porter.

Seyfried je započela karijeru u sapunicama pojavljujući se u ‘As The World Turns‘ i ‘All My Children‘ početkom 2000-ih.

Nakon što je film ‘Mean Girls‘ u kojem je glumila objavljen u proljeće 2004., glumičina karijera je naglo procvala.

image

Lacey Chabert, Rachel McAdams, Lindsay Lohan i Amanda Seyfried u filmu ‘Mean Girls‘ 2004.

Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Seyfried koja nije otkrila o kojem projektu se radi, sada ističe da je njena karijera trenutno drugačija jer ima mnogo više samopouzdanja.

- Postoji razina poštovanja koju nikada nisam toliko osjećala u svojoj blizini, objasnila je.

- To nema nikakve veze s bilo kojom razinom slave ili priznanja ili hvale, kritike. Što god bilo, nije to zbog toga što netko gleda moje filmove. Poštuju me jer imam 36 godina i znam tko sam, dodala je.

Iako se sada osjeća cijenjenom, trebalo joj je mnogo vremena da izgradi svoje samopoštovanje kako bi se osjećala u redu tražeći određene stvari – poput stilista.

U pojavljivanju u emisiji ‘Jimmy Kimmel Live!‘ u veljači, glumica se našalila kako nije poznavala modna pravila crvenoga tepiha na početku svoje karijere na premijeri filma ‘Mean Girls‘.

Objasnila se da joj je haljina bila prozirna zbog bljeskanja fotoaparata, što nije shvatila dok nije vidjela fotografije.

Seyfried dijeli kćer petogodišnju kćer Ninu i dvogodišnjega sina Thomasa sa suprugom Thomasom Sadoskim za kojega se udala u ožujku 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:23