KEKE PALMER

Američka glumica o savjetu od Whoopi Goldberg: ‘Potaknula me da masturbiram i tad mi otvorila novi svijet seksa‘

Ispričala je da je oduvijek mislila da treba osigurati da druga osoba doživi zadovoljstvo pritom zanemarujući sebe

Keke Palmer

 Valerie Macon/Afp

Američka glumica i pjevačica Keke Palmer u svom je podcastu ‘Baby, This is Keke Palmer’ podijelila savjet holivudske glumice Whoopi Goldberg koji je promijenio njezin odnos prema vlastitoj seksualnosti.

- To nikada neću zaboraviti. Jednom prilikom sam bila na talk showu ‘The View’ kada smo razgovarali o seksu, a Whoopi Goldberg mi je rekla: ‘Molim te, samo se počni samozadovoljavati’, prisjetila se 29-godišnja Palmer.

image

Whoopi Goldberg

Miguel Medina/Afp

Od tada se njezino shvaćanje seksa u potpunosti promijenilo. Ispričala je da je oduvijek mislila da treba osigurati da druga osoba doživi zadovoljstvo te da je pritom zanemarivala sebe.

- Oduvijek sam mislila da moram nekome učiniti tu uslugu, objasnila je glumica dodavši da njezin užitak dolazi od užitka njezina partnera.

- To je bilo deprimirajuće i nije bilo dovoljno pa sam u jednom trenutku pomislila ‘Ovo nisam ja!’. Dakle, bili su to pokušaji da shvatim što mi odgovara, nastavila je.

Također, ispričala je kako su na njezin odnos prema seksu i rano razumijevanje što je to i kako bi trebalo funkcionirati uvelike utjecale ’simulacije seksa iz pornića‘, kako je to sama opisala.

- Nikada zapravo nisam imala sretan završetak, rekla je objasnivši da je pronašla više zadovoljstva iz smirenijeg i emotivnijeg iskustva.

Jedna stvar koja ju je iznenadila kada je prihvatila glumičin savjet te počela istraživati vlastiti užitak je da je ono što privatno želi bilo nešto sasvim drugačije od onoga što je iznosila u javnosti.

- U svom svakodnevnom životu vrlo sam performativna. Dajem sve što imam, a ono što sam naučila i shvatila dok sam sazrijevala, to apsolutno nije vrsta seksa koji želim imati, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:04