VITKA PLESNA FIGURA

Američka ljubimica uživa u single životu naskakujući na valove u groznom heklanom bikiniju

Lijepa Amerikanka debitirala je u filmu "Burlesque" iz 2010. godine uz legendarnu Cher i Christinu Aguileru
Julianne Hough u meksičkom Tulumu
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Julianne Hough, 32-godišnja glumica, koreografkinja i reality zvijezda koja naginje ka county glazbi pa se 2008. ohrabrila izdati album, ovih dana uživa u meksičkom Tulumu.

Lijepa Amerikanka debitirala je u filmu "Burlesque" iz 2010. godine uz legendarnu Cher i Christinu Aguileru, nakon čega su uslijedile glavne uloge u filmovima "Footloose", "Rock of Ages" i "Safe Haven". Naša je publika zasigurno najviše pamti po ulozi Sandy u remakeu mjuzikla "Briljantin" iz 2016. godine.

Kasnije je bila sutkinja u "America's Got Talent", a ljubimica američke publike postala je još 2007. kada se pridružila timu profesionalnih plesača u američkoj verziji "Plesa sa zvijezdama".

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Sada je pak na odmoru privukla pažnju paparazza u crnom heklanom bikiniju s cvjetinim motivima, kakvi su bili hit prije desetak godina.

Ovaj neatraktivno kreiran bikini koji bi oduševio samo bake otkrio je, pak, Julianneinu utegnutu plesnu figuru dok se ona zabavljala naskakujući u valove i probijajući se kroz njih.

Unatoč zaposlenom poslovnom životu, Julianne zna staviti sebe, odnosno brigu o sebi na prvo mjesto.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Osim trenutnog bijega u Tulum, glumica je ranije uživala u danima na plaži u Los Angelesu, a ujutro se opuštala u hotelu.

Čini se da Julianne uživa u single životu, nakon razdvajanja od bivšeg NHL-ovog igrača Brooksa Laicha. Par se vjenčao 2017. godine, no šuškanja o nevoljama u braku krenula su nakon što su obožavatelji primijetili da su supružnici tijekom pandemije odvojeno u karanteni. Nije trebalo dugo da par potvrdi kako je svatko odlučio krenuti svojim putem, a Julianne je potom u studenom 2020. podnijela zahtjev za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:50