CARDI B

AMERIČKA REPERICA PRIZNALA DA JE DROGIRALA I PLJAČKALA MUŠKARCE DOK JE RADILA KAO STRIPTIZETA 'Ta s*anja sam radila kako bih preživjela'

 
Cardi B
 Profimedia, Planet

Američka reperica Cardi B (26; pravo im joj je Belcalis Marlenis Almánzar) priznala je da je pljačkala i drogirala muškarce dok je radila kao striptizeta, piše Daily Mail.

"Morala sam se ići skidati, morala reći, 'A da, želiš me je*ati? Da, da, da, idem do ovog hotela'. Drogirala bih te kmi*e i opljačkala ih. To sam prije radila", može se čuti od Cardi u Instagram Live videu koji je objavljen na Instagram profilu "winogang". Reperica je video navodno snimila kako bi se obranila od napada internetskih trolova koji su doveli u pitanje zasluženost njezine trenutne slave.

"Da bi ku*ka rekla da je*eno ne zaslužujem jer ne radim dovoljno je*eno naporno, ja sam to sama napravila, ta s*anja koja sam radila, radila sam da bi mamoje*eno preživjela", također se moglo čuti u Instagram Live videu.

Svega nekoliko sati nakon što je internetom ponovno počeo kružiti spomenuti Instagram Live video, 26-godišnja reperica komentirala je video putem objave na Instagramu.

Reperica je napisala da je to radila kako bi preživjela. "Pa, vidim da ponovno kruži (Instagram Live video) koji sam napravila prije tri godine. (Instagram Live video) u kojem sam govorila o stvarima koje sam u svojoj prošlosti morala raditi, pravo ili krivo, kako bi zarađivala. Ne tvrdim da sam savršena i da dolazim iz savršenog svijeta sa savršenom proslošću. Uvijek govorim svoju istinu i preuzimam vlasništvo nad svojim s*anjima", piše Cardi.

"Dio sam hip hop kulture u kojoj smiješ pričati o tome odakle si potekao i koje si loše stvari radio kako bi dospjeo tu gdje si sada. Postoje reperi koji glorificiraju ubojstva, nasilje, drogu i krađu. Zločine za koje misle da su ih morali raditi kako bi preživjeli. Nikada nisam glorificirala stvari koje sam navela u tom (Instagram Live videu) i nikada čak te stvari nisam stavljala u svoju glazbu jer se njima ne ponosim i osjećam odgovornost da ih ne slavim", nastavila je reperica.

"Te sam odluke tada donijela jer sam imala vrlo ograničene mogućnosti. Blagoslovljena sam što sam se iz njih uspjela izdići. Mnogo žena to nije moglo napraviti. Jesu li to tada bili dobri ili loši potezi? Napravila sam što sam morala kako bih preživjela. Muškarci o kojima sam pričala u svom (Instagram Live videu) bili su muškarci s kojima sam bila u vezi, s kojima sam se viđala. Bili su svjesni, pri svijesti i željni. Imam prošlost koju ne mogu promijeniti. Svi je imamo", zaključila je objavu Cardi.

Nedugo nakon što je Instagram Live video objavljen na internetu, korisnici društvenih mreža sasuli su kritike na račun Cardi.

"Ne razumijem kako se može izvući sa svim tim zločinima koje je radila. Stvarno degutantno. Stvarno tužno", napisao je jedan korisnik. "Zašto nitko ne priča o Cardi B i njezinom drogiranju i pljačkanju muškaraca. Da je to napravio muškarac... ovo bi bila drukčija priča", dodao je drugi korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:49