SPORNI TEKST

AMERIČKA TAJNA SLUŽBA ISPITALA EMINEMA Poznatog pjevača prijavio je 'zabrinuti građanin' zbog pjesme u kojoj 'prijeti' Ivanki Trump

 
 Mario Anzuoni / REUTERS

Američka tajna služba ispitala je Eminema zbog ‘prijetećih riječi pjesme’ upućenih Ivanki Trump. Portal Buzzfeed News došao je do dokumenata koji dokazuju da su agenti razgovarali s reperom zbog pjesme ‘Framed’ iz 2017.

U pjesmi se Eminem pita što kći američkog predsjednika Donalda Trumpa radi u prtljažniku njegovog automobila nazivajući je ‘malom glupom plavušom’. Osim tog razgovora slučaj se dalje nije istraživao, piše BBC.

Navodno je istraga otvorena nakon što je ‘zabrinuti građanin’ anonimno službi prijavio pjesmu. Eminema, pravog imena Marshall Mathers, tad su počeli istraživati, a u dokumentima se navodi njegov nadimak Slim Shady.

Agenti su ga kontaktirali preko odvjetnika krajem 2017., a razgovor su obavili u siječnju iduće godine. Tijekom intervjua agenti su otkrili još jednu pjesmu s riječima protiv Trumpa.

- Mathers je odmah prepoznao o čemu se radi i počeo je repati s agentima dok su oni čitali tekst pjesme - stoji u dokumentima. Slučaj nije stigao do državnog tužitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:38