RIJETKO SE SKIDA

Američka zvijezda provocira u prozirnom grudnjaku: ‘Sad kad sam vam privukla pažnju...‘

Gellar je već 20 godina u skladnom braku s kolegom Freddiejem Prinzeom Jr. a upoznali su se na setu kultnog horora

Sarah Michelle Gellar

 /Sarahmgellar/instagram

Sad kad sam vam privukla pažu, započinje vrckavi post na Instagramu američka glumica Sarah Michelle Gellar, i dalje najpoznatija po ulozi u hit seriji ‘Buffy, ubojica vampira‘, ispod fotografije na kojoj pozira u prozirnom grudnjaku.

Fotografija joj je priskrbila 200 tisuća lajkova u kratkom vremenu, a mnogi od njenih 4.2 milijuna fanova pohvalili su joj figuru i zavodljivu pozu u kremastoj košulji ispod koje je obukla samo grudnjak.

Gellar je ustvari promovirala novu epizodu svoje serije ‘Wolf Pack‘ koja se prikazuje na streaming servisu Paramount+.

-Nikako nemojte propustiti zadnjih pet minuta epizode, vjerujte mi, objašnjava pod fotografijom Gellar koja je inače u skladnom braku s glumcem Freddiejem Prinzeom Jr. kojeg je upoznala još 1997. na snimanju hit hororca ‘Znam što si radila prošlog ljeta‘. Tri godine kasnije su prohodali, a danas sa svoje dvoje djece žive u Los Angelesu.

Gellar koja je navršila 45. godina i dan danas plijeni pažnju svojim izgledom, ali u objavama rijetko ističe seksepil i golotinju. Inače serija Buffy danas uživa kultni status, a nije joj naškodio ni skandal nakon što je njena kolegica iz serije, Charisma Carpenter optužila Jossa Whedona, autora serije za zlostavljanje na setu.

-Iako ću vječno biti ponosna na Buffy, ne želim da me se povezuje s likom i djelom Jossa Whedona. Svoju cijelu istinu o njemu nikad neću ispričati jer na kraju dana, od toga nemam nikakve koristi, ispričala je Gellar američkim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:35