PREPUCAVANJE

Američki političar otkrio pikanterije o Trumpu pa ga naljutio: ‘Govorio je da će svi tipovi htjeti Melaniju kad je on ostavi‘

Iz Trumpova tima bijesno su reagirali tvrdeći da iskusni republikanski senator ‘izmišlja priče‘ da bi ostao relevantan

Donald Trump i Melania Trump u svojem domu na Floridi

 Joe Raedle/Getty Images/Profimedia/Joe Raedle/getty Images/profimedia

Jedan detalj nove biografije američkog političara, senatora i bivšeg predsjedničkog kandidata Mitta Romneya "Romney: A Reckoning", koju je napisao novinar McKay Coppins, izazvao je javno prepucavanje Donalda Trumpa i Romneya. U knjizi Coppins prepričava kako su na jednoj utakmici amerčkog nogometa Romney i Trump bili gosti vlasnika New England Patriotsa Roberta Krafta. A Trump je Romneyjevu sinu Joshu Romneyu povjerio svoju namjeru da prekine sa svojom tadašnjom djevojkom Melanijom.

image

Donald Trump i Mitt Romney, 2016. godine

Drew Angerer/Getty Images/Profimedia/Drew Angerer/getty Images/profimedia

- Trump je sjedio pokraj Josha i prstom pokazao na dugonogu brinetu koja je stajala na drugom kraju sobe. "Jesi vidio moju djevojku Melaniju?", pitao je s usiljenim smiješkom na licu. "Kada je ostavim, njezin telefon neće prestati zvoniti. Svaki tip u New Yorku bi želio biti s njom" - napisao je Coppins u upravo objavljenoj knjizi.

Romney, senator iz Utaha, republikanac čija je karijera počela mnogo prije Trumpove ere, bivšeg predsjednika više puta spominje i govori o njihovim susretima u raznim sitacijama.

image

Naslovnica biografije Mitta Romneya

Spominje i njihov prvi susret na Trumpovom imanju u Mar-a-Lagu tijekom 1990-ih. Opisuje kako su se osjećaji iskusnog Romneya prema Trumpu, bezobraznom trgovcu nekretninama koji se razmeće bogatstvom, mijenjali. Nagovještava i njihove sukobe tijekom godina.

Kao što to obično biva kada netko nešto govori o njemu, tako se ni Romneyeva sjećanja na njihova druženja Trumpu nimalo nisu svidjela.

image

Melania Trump prije udaje za Trumpa

Andrea Renault/Zuma Press/Profimedia/Andrea Renault/zuma Press/profimedia

Osoba iz njegova tima izjavila je za magazin Rolling Stone: "Mittens (engl. rukavica, Romneyev nadimak koji njegovi suparnici često koriste u pogrdnom značenju) je gubitnik koji ide ‘u mirovinu‘ jer zna da, kao ni snijeg u paklu, nema šanse preživjeti još jednu kampanju".

Isti je izvor dodao kako bi političar "trebao prestati lagati i stvarati lažne priče s ciljem da ostane relevantan".

"Činjenica je da je on izgubio utrku protiv Baracka Obame i da je zato dijelom odgovoran za stanje u kojem se Amerika nalazi", prenio je oštre riječi iz Trumpova tabora Rolling Stone.

Melanija, kao i uvijek, nije imala što za reći. Bivša prva dama SAD-a, trudi se ostati u pozadini u trenucima dok se njezin suprug suočava s mnoštvom pravnih bitaka i planira novi pohod na Bijelu kuću. Page Six nedavno je pisao kako je Melanija, u tišini i poprilično uspješno, postigla izmjene u njihovom predbračnom ugovoru.

- To je bilo neophodno, zbog njegovih pravnih problema - otkrio je insajder za Page Six. Dovoljno je spomenuti samo dvije od mnoštva optužnica protiv Trumpa da se vide Melanijini razlozi: onu od 250 milijuna dolara koja je protiv njega podignuta u New Yorku zbog prevare, te onu od pet milijuna dolara koje je za kaljanje ugleda i seksualno napastvovanje tražila i dobila novinarka i spisateljica E. Jean Carroll.

image

Vjenčanje Melanije i Donald Trumpa 2005. godine

Jeffrey Langlois/Zuma Press/Profimedia/Jeffrey Langlois/zuma Press/profimedia

Bivša model Melania i Donald Trump u braku su od 2005. godine i imaju sina 17-godišnjeg Barrona Trumpa, a novi ugovor navodno se odnosi i na novac i na vlasništvo nad nekretninama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:34