ISPOVIJEST GLUMCA

AMERIČKI SNAGATOR SE SLOMIO: 'NISAM MOGAO PRESTATI PLAKATI' Mišićavi Dwayne Johnson otkrio najpotresniju životnu epizodu

 
Dwayne Johnson
 Profimedia, Insight Media

Američki snagator Dwayne Johnson, poznatiji pod nadimkom The Rock, oduševio je obožavatelje kad je otvoreno, prvo na društvenim mrežama, a potom za medije, progovorio o vlastitoj borbi s depresijom i teškoj situaciji iz djetinjstva koja ga je skoro slomila.

‘Borba i bol su apsolutno stvarni’, rekao je glumac i hrvač u razgovoru za Express mjesec dana nakon što je na Instagramu podijelio priču o tome kako mu je majka pokušala samoubojstvo kad je imao samo 15 godina.

‘Bio sam potpuno slomljen i u depresiji. Došao sam do točke kad više ništa nisam htio raditi, nisam htio ni izlaziti iz kuće. Neprestano sam plakao’, priznao je.

U dugačkoj objavi od 1. veljače opisao je stravičnu scenu koju je doživio kao tinejdžer. Vozeći se autocestom majka je zaustavila automobil i izašla iz njega pred jureća vozila.

‘Kamioni i automobili su je izbjegavali, micali se s puta da je ne bi udarili. Nakon početnog šoka izašao sam i povukao je za ramena da je maknem s ceste. Ono što je najluđe od svega je to da se moja majka ni dan danas ne sjeća pokušaja samoubojstva. Možda i bolje da se ne sjeća’, rekao je.

Not your typical scene on our comedy #ballers, as I cracked a beer open toasting my character’s brother, William who committed suicide. Got me thinkin’ though bout how many of us have been affected by suicide of our friends, family. Struggle and pain is real. We’ve all been there on some level or another. My mom tried to check out when I was 15. She got outta the car on Interstate 65 in Nashville and walked into oncoming traffic. Big rigs and cars swerving outta the way not to hit her. I grabbed her and pulled her back on the gravel shoulder of the road. What’s crazy about that suicide attempt is to this day, she has no recollection of it whatsoever. Probably best she doesn’t. Shits of a scene to shoot - didn’t like it - but it did reminder that we always gotta do our best to really pay attention when people are in pain. Help ‘em thru it, get ‘em talkin’ about the struggle and remind ‘em that they’re not alone. We got lucky that day when I was 15 and that ain’t always the case.

A post shared by therock (@therock) on

Slika koju je podijelio uz objavu zapravo je scena sa snimanja HBO-ove serije ‘Ballers’, piše Hollywood Reporter. U toj sceni The Rock, odnosno lik kojeg glumi, posjećuje grob prijatelja koji se ubio.

‘Ovo me podsjetilo da se uvijek treba truditi i obraćati pažnju na osobe koje pate. Pomozite im, razgovarajte s njima, neka pričaju o problemima, podsjetite ih da nisu sami. Mi smo taj dan, kad sam imao 15 godina, imali sreće, ali to nije uvijek slučaj’, napisao je glumac.

‘Hvala ti u ime milijuna nas veterana koji patimo od tjeskobe, depresije i PTSP-ja. Treba nam što više poznatih osoba poput tebe da progovore o mentalnom zdravlju. Neka to postane prioritet ove zemlje’, napisao mu je jedan obožavatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:43