ZANOSNA EVE

Amerika je mjesecima čekala novu zvijezdu iz Europe, a na kraju je show ukrala njegova sestra!

Visoki Francuz već sada nosi teret očekivanja sličnih onima koje je LeBron James imao na početku svoje NBA karijere...

Eve Wembanyama

 Instagram/Eve Wembanyama/

Victor Wembanyama, očekivani prvi pick NBA drafta 2023, stigao je u redove San Antonio Spursa. Ovaj izuzetno visoki Francuz, gotovo 225 centimetara visok, već sada nosi teret očekivanja sličnih onima koje je LeBron James imao na početku svoje NBA karijere. No, Wembanyama je postigao još jedno značajno postignuće - postao je prvi igrač kojeg su Spursi izabrali kao prvog picka od 1997. godine i legendarne selekcije Tima Duncana, s kojom su osvojili čak pet naslova prvaka.

image

Victor Wembanyama

Guerin Charles/abaca/Abaca Press/Profimedia/Guerin Charles/abaca/abaca Press/profimedia

Na drugom mjestu drafta, Charlotte Hornetsi su odabrali krilnog igrača Brandona Millera sa sveučilišta Alabama. Ovaj talentirani igrač donosi dodatnu snagu i raznovrsnost Hornetsima, koji su očito prepoznali njegov potencijal. Scoot Henderson, često opisan kao talent koji bi na većini draftova bio prvi pick, iznenađujuće je pao na treće mjesto, gdje su ga izabrali Portland Trail Blazersi.

Ovaj izuzetno talentirani košarkaš, Victor Wembanyama, koji je već stekao status čuda od djeteta, proveo je vrijeme u New Yorku u društvu svoje obitelji i prijatelja.

image

Victor Wembanyama

Guerin Charles/abaca/Abaca Press/Profimedia/Guerin Charles/abaca/abaca Press/profimedia

No, nije samo Victor privukao pažnju. Njegova sestra, Eve Wembanyama, također je košarkašica te je tijekom NBA drafta postala viralna senzacija.

image

Victor Wembanyama i njegova sestra Eve Wembanyama

Timothy A. Clary/Afp/Profimedia/Timothy A. Clary/afp/profimedia

Društvene mreže su eksplodirale zbog nje.

"Sestra Victora Wembanyame - O moj Bože!", komentirao je uzbuđeni korisnik Twittera.

"Ona se borila za svoj život tamo", komentirala je uz smijeh još jedna osoba.

"Slatka je... Ali nije dovoljno da poludim za njom", komentirala je treća osoba dok je čitala koliko su svi očigledno zaluđeni.

Eve, koja ima zavidan broj pratitelja na društvenim mrežama, poput svog brata ima uspješnu karijeru u košarci i igra u Europi.

image

Eve Wembanyama

/Instagram/eve_wemba
image

Eve Wembanyama

/Instagram/eve_wemba

Sada, s oboje djece obitelji Wembanyama u središtu pozornosti, mnogi s nestrpljenjem iščekuju mogući dolazak Eve u Sjedinjene Američke Države.

Ovo je trenutak uzbuđenja za obitelj Wembanyama, ali i za ljubitelje košarke diljem svijeta koji sa zanimanjem prate karijere ove obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:32