SAD JE SRETNIJA

Amy Schumer progovorila o liposukciji: ‘Umorila sam se od gledanja same sebe u ogledalu‘

40-godišnja komičarka sada je priznala da se samo htjela pomiriti sa svojim izgledom

Amy Schumer

 Profimedia

Slavna glumica i komičarka Amy Schumer progovorila je o temi liposukcije nakon što je prethodno izjavila da se nikada neće podvrgnuti nikakvim estetskim operacijama.

40-godišnja komičarka sada je priznala da se samo htjela pomiriti sa svojim izgledom nakon što se počela bojati pogledati se u ogledalo.

"Nikada nisam bila poznata po tome što sam zgodna, ali stigla sam do točke kad sam se umorila od gledanja same sebe u ogledalu", priznala je zvijezda za Hollywood Reporter.

Također je shvatila da 'piletina sa žara i šetnje' nisu rješenje.

Ranije ovog mjeseca glumica se pohvalila kako je više nego zadovoljna rezultatima liposukcije. "Napravila sam liposukciju. Nikad nisam mislila da ću tako nešto učiniti. Kad sam čula za to, pomislila sam kako je to ludo i rekla da nikada to neću napraviti", rekla je glumica, koja se ipak predomislila nakon što je navršila 40 godina i imala carski rez, te nakon što su joj uklonjeni maternica i slijepo crijevo zbog endometrioze.

"Ozdravila sam i zapitala se - mogu li otići na liposukciju. Na kraju sam je dobila i osjećam se jako dobro", rekla je Amy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:37