ŠUŠKA SE U SRBIJI

Anđelka Prpić trudna s najboljim prijateljem bivšeg muža: ‘Nije imao pojma, zbog nje je ostavio curu nakon 11 godina‘

Srpski mediji prenose da je u pitanju čovjek koji im je bio kum na vjenčanju i koji je bio nerazdvojan s obitelji Prpić

Anđelka Prpić

 Nemanja/fotogrof/

Srpska glumica Anđelka Prpić, koju je domaća javnost imala prilike gledati u TV seriji ‘Andrija i Anđelka‘, našla se u središtu pozornosti zbog ljubavne veze s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića, s kojim čeka i dijete.

Kako doznaje Blic, u pitanju je čovjek koji im je bio kum na vjenčanju i koji je bio nerazdvojan s obitelji Prpić otkako su se Anđelka i Dario upoznali 2011. godine. Mediji u Srbiji navode da je u posljednje vrijeme Anđelka često objavljivala fotografije na kojima je bila u društvu sadašnjeg partnera i kuma M.Ž., a njezin bivši suprug mjesecima nije znao da su njih dvoje bili u vezi.

"Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu s čovjekom s kojim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su se čak i okumiti. M.Ž. im je godinama dolazio u kuću. Nije mogao ni pomisliti da bi on mogao imati išta više osim prijateljstva s njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio djevojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko mjeseci i da čekaju i dijete, kao i da sve skrivaju od njega, bio je u šoku. Nije mogao doći k sebi danima. Uopće nije sumnjao da je u pitanju laž ili trač, jer je ta osoba jako bliska Anđelki i do detalja je upoznata s njezinim životom", rekao je izvor za srpski Kurir.

Dario Prpić vezu svoje bivše supruge i prijatelja samo je jednom prilikom kratko prokomentirao.

"Čuo sam, ali zaista ne želim to komentirati", rekao je za tamošnje medije.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a razveli se 2020. Razlog je navodno bila ljubomora koju glumica nije mogla trpjeti. Dario i glumičin novi partner navodno su prijatelji još od srednje škole, a bili su nerazdvojni.

Obitelji su se često družile pa su tako zajedno išli i na putovanja i u izlaske.

"Funkcioniralo je sve kao kod dvojice najboljih prijatelja. Voljeli su zajedno ići sa svojim suprugama na odmore, provodili su se u noćnim klubovima i obilazili su se po kućama. Bili su nerazdvojni i nitko nije očekivao da će Anđelka ostati u kontaktu s njim nakon razvoda, a kamoli da će se ovo dogoditi", rekao je izvor jednom prilikom za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:00