SUDSKI PROCES

Angelina i Brad vode bitku za djecu, njena slavna kuma zna kako će sve završiti

Britanska glumica Jacqueline Bisset (76) bila je bliska prijateljica Angelinine pokojne majke Marcheline Bertrand
 Balewa Pics/Balawa Pics/Profimedia

Dok se na sudu odvija gorka bitka za skrbništvo Angeline Jolie (45) i Brada Pitta (57) nad njihovo petoro od šestero zajedničke djece, glumičina slavna kuma Jacqueline Bisset komentirala je za medije da će bivši par to "na kraju riješiti".

- Angelina i Brad to će na kraju sami nekako riješiti. Oboje vole djecu i riješit će sve - rekla je.

Britanska glumica Jacqueline Bisset (76), koja je bila bliska prijateljica Angelinine pokojne majke Marcheline Bertrand, vjeruje da će Jolie i Pitt svoje šestero djece uvijek stavljati na prvo mjesto unatoč svađama.

image
Jacqueline Bisset
Mpifs/Capital Pictures/Profimedia

Jolie je 2016. godine podnijela zahtjev za razvod nakon dvije godine braka i 12 godina veze. Iako su u travnju prošle godine proglašeni rastavljenima, skrbništvo nad njihovo petero malodobne djece - Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) i blizancima Knoxom i Vivienne (12) još nije dovršeno.

Bivši par također dijeli 19-godišnjeg sina Maddoxa koji ima slobodnu volju za život s bilo kojim roditeljem, ali navodno nije u dobrim odnosima sa svojim poznatim ocem.

image
Image Press Agency

U nedavnom razgovoru za Daily Mail, Bisset je izjavila kako ne sumnja da će se njezino kumče dogovoriti s bivšim suprugom.
Njih dvije su jako bliske, a Jacqueline Angelina iznimno cijeni.

Saslušanje u slučaju Pitta i Jolie započelo je bez pristupa javnosti u ponedjeljak, a trebalo bi trajati do petka, 23. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:15