UGODNO DRUŽENJE

Angelina i The Weeknd večerali zajedno, mediji se raspametili: ‘Je li to novi zvjezdani par?‘

The Sun nagađa kako su se holivudska diva i glazbenik mogli povezati preko svoje zajedničke ljubavi prema Etiopiji
Angelina Jolie i The Weeknd
 Profimedija

Angelina Jolie (46) i pjevač The Weeknd (31) večerali su zajedno u ekskluzivnom talijanskom restoranu u Sanata Monici, a zatim, nakon nekoliko sati ugodnog razgovora, odvojeno otišli svatko u svojem smjeru.

To je bilo dovoljno da krenu nagađanja o sasvim neočekivanom "novom paru na estradi". Američki i britanski mediji sada pokušavaju objasniti odakle ovaj čudan spoj.

Tako, recimo, The Sun nagađa kako su se holivudska diva i glazbenik mogli povezati preko svoje zajedničke ljubavi prema Etiopiji. The Weeknd ili Abel Makkonen Tesfaye rođen je u Kanadi, no roditelji su mu iz Etiopije, a odatle je i Angelinina usvojena 16-godišnja kći Zahara Marley.

Nagrađivani glazbenik je nedavno najavio kako će donirati milijun dolara u humanitarne svrhe za program za hranu Ujedinjenih naroda, koji pomaže djeci u ratnim sukobima zahvaćenom području Tigraya, a Jolie je već godinama jako angažirana kao specijalna izaslanica Visokog povjerenstva UN-a za izbjeglice. Večera je, dakle, mogla biti poslovni ili prijateljski susret, a ne znak da bilo kakve romanse.

Uz to, Jolie, koja nikako ne odustaje od pokušaja da Bradu Pittu oduzme sva roditeljska prava, u posljednje se vrijeme sve više druži sa svojim bivšim, prvim, suprugom Johnnyjem Lee Millerom, puno izglednijim kandidatom za vezu.

The Weeknd, koji je bio u vezi s modelom Bellom Hadid i Selenom Gomez, također je slobodan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:25