OSVETNIČKA BOJNA

Angelina izvojevala bitku protiv Pitta u ratu oko vinarije: ‘Svako razumno ljudsko biće bilo bi sretno, ali ne i on‘

Glumica je nakon što se par razišao, prodala svoj udio u proizvodnji gigantu alkoholnih pića Stoliju što je pokrenulo mrežu tužbi

Brad Pitt i Angelina Jolie

 Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia

Angelina Jolie dobila je pravnu bitku protiv bivšeg supruga Brada Pitta u njihovom ratu oko vinarije Chateau Miraval u kojoj su se vjenčali 2014. godine.

Par je kupio renomiranu tvrtku za proizvodnju rosea 2008. godine kada su se preselili u dvorac koji se nalazi uz vinograd u Provansi i od tada je Pitt, piše Page Six strastveno krenuo u sređivanje zgrada i terena.

Međutim, Jolie je nakon što se par razišao, prodala svoj udio u proizvodnji gigantu alkoholnih pića Stoliju što je pokrenulo mrežu tužbi u SAD-u, Francuskoj i Luksemburgu između Pitta, Jolie, njihovih tvrtki i raznih poslovnih partnera.

U posljednjem u nizu tih okršaja, Joliein tim zatražio je dokumente od Pitta, njegovog poslovnog menadžera i njegove tvrtke Mondo Bongo. Pittov tabor žestoko se borio da odbije Joliein zahtjev za dokumente i korespondenciju.

Ali, u petak je sudac u Los Angelesu rekao da ih Pitt i njegovi partneri moraju predati suparničkoj strani te odlučio da s time ne mogu čak ni čekati dok se ne žale na odluku.

Izvori bliski poslovanju Angeline Jolie rekli su za Page Six da Pitt dopušta da njegov bijes zbog njihovog opakog razlaza stane na put zdravom poslovnom razumu.

"Svako razumno ljudsko biće bilo bi sretno da Stoli bude partner u njihovu poslu. Imaju vrhunski marketing i distribuciju. On jednostavno ne vidi dalje od svoje mržnje prema Jolie", rekli su, objašnjavajući da tvrtka nudi ogromne mogućnosti za rast poslovanja.

Međutim, izvor blizak Pittu rekao je za Page Six da ne samo da posao sa Stolijem nije besmislica, nego je Pitt odbio ponudu da ga proda Stoliju dok su on i Jolie još bili u braku.

Rekli su da je ideja o prodaji dijela poslovanja radi bolje distribucije u suprotnosti s njegovim dugotrajnim planom za projekt, a to je vraćanje dobiti u tvrtku.

"Najbolji način da zadrže vrijednost tog projekta za svoju djecu jest da roditelji zadrže puno vlasništvo nad ovom sve vrednijom imovinom koja ima trend rasta", izjavili su iz Pittovih krugova. Par koji ima šestero djece razišao se 2016., a zajedno su bili od 2005. Predstavnici obiju strana odbili su svaki komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:26